|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prehlad in obisk bazena
2.11.2011 9:50:31   
marjetica8
Z našim malčkom imamo jutri v načrtu obisk bazena. Mali je navdušen in komaj čaka, ma je včeraj začel (spet- prejšnji teden je končal z antibiotikom zaradi vnetih ušes in kašlja) kašljat, kihat, tudi iz noska nu teče (bister izcedek). Vročine zaenkrat nima. Zadnjič je ena medicinska sestra rekla, da sopara in vlaga v zraku pomaga pri suhem kašlju, ma me vseeno malo skrbi...kaj bi ve nardile?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prehlad in obisk bazena
2.11.2011 9:55:44   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: marjetica8

Z našim malčkom imamo jutri v načrtu obisk bazena. Mali je navdušen in komaj čaka, ma je včeraj začel (spet- prejšnji teden je končal z antibiotikom zaradi vnetih ušes in kašlja) kašljat, kihat, tudi iz noska nu teče (bister izcedek). Vročine zaenkrat nima. Zadnjič je ena medicinska sestra rekla, da sopara in vlaga v zraku pomaga pri suhem kašlju, ma me vseeno malo skrbi...kaj bi ve nardile?

Jaz bi ostala doma. Sopara in vlaga pomagata vendar v mirnem okolju ne na bazenu, kjer je ogromno ljudi in po antibiotiku ima otrok oslabljen imunski sistem..... Pa tudi če je otrok prehlajen se priporoča počitek in ne dvijanje....

(odgovor članu marjetica8)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.11.2011 10:28:56   
Medea10
Naša bo tud te dni končala z ab zaradi vnetih ušesk in si niti slučajno ne bi upala it že naslednji teden na bazen z njo. Vsaj dokler ne bi bla 100% da je spet čist zdrava (torej brez smrkanja in vseh ostalih tegob).
Malo še počakajte, saj še imate celo zimo za kopanje, tam je res PREVEČ ljudi in bacilov, kot je že predhodnica napisala pa ab poruši imunski sistem.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.11.2011 10:57:59   
Katy78
Jaz bi tudi rajši ostala doma in šla kasneje, ko bi bil spet popolnoma zdrav.

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.11.2011 10:58:18   
pety78
Bi bilo tebi fajn v bazenu, da ti nasproti priplava malček, ves smrkav, curlja mu pa direkt v vodo...kjer bi se tvoj malček kopal?user posted image

Skratka, če bi že tvoj otrok bil ok in bi mu bilo fajn, še malo na druge pomisli, no.
Svojemu pa soparo in vlago raje doma v kopalnici naredi.

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.11.2011 12:01:37   
ksenija12
Ne, ne bi šla. Če bi bilo pod vprašajem morje, morski zrak itd..bi vsekakor šla, ker morje ima zdravilne učinke na karkoli. Bazen pa..uf..Če se je veselil, mu raje majhno vodno dogodivščino pripravi doma v kadi in bo sigurno bolj zdrava kopel kot v bazenu.

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.11.2011 12:31:24   
irenav
Če je imel otroček vneta ušesa se je bazenom priporočljivo izogibati. Mi smo hodili (ko smo bili zdravi) in smo imeli težave z ušesi celo lansko zimo, sedaj pa ima tamala zdrava ušeska , čeprav že 1 mesec smrka. Vsak dosedajšni prehlad je namreč povzročil vnetje, ki smo ga opazili šele ko je gnoj stekel ven. Mi verjetno letošnjo zimo ne bomo hodili na bazen ravno zaradi tega, čeprav v bazenu zelo uživata. Preveč se bojim ponovnih vnetij....jih je bilo do sedaj preveč. Luknjica na bobniču se je zarasla in nočem več tvegati.

2.9.08 sta se rodila moja sončka!

(odgovor članu ksenija12)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.11.2011 13:54:24   
dreamhorse
Tudi jaz bi ostala doma... že samo, če bi bila smrkava, kaj šele, če bi pred kratkim pojedla antibiotik. Saj bo še čas za čofanje.. Raje doma pripravi kopel z kakim zeliščnim oljem ali kaj podobnega... pa se naj tistega nadiha in naužije. zdaj pa res ne potrebuje še bazenskih bacilov...

(odgovor članu irenav)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.11.2011 15:28:27   
marjetica8
hvala za odgovore. Naj povem da nima več vnetih ušes že 14 dni. Zdej je samo prehlajen in kašlja. Jasno da ga z vnetimi ušesi ne bi vozila na bazen. Smo pa vseeno raje ostali doma in bomo sli na bazen ko bo zdrav.

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj je vzrok za več kot 200 primerov raka ...
HPV ni nov pojav, vendar so šele v zadnjih desetletjih raziskave razkrile njegovo povezavo z več vrstami raka, kar je pr...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.