|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prehlad in duda
31.8.2008 15:30:42   
biga
Moj 15-mesečni sin se je očitno prehladil, ko je tri dni zapored hodil na uvajanje v vrtec po dve uri in sta tam dva prehlajena. In sinoči nismo nič spali do enih, pa še potem se je parkrat zbudil do jutra. Skoz jokal, ni mogel dihat. Sem mu dajala fiziološko v nosek, pucala z baby vacom, a ni pomagalo. Glede na to, da še ni bil "le" prehlajen (imel je hujše oblike, ko smo morali vselej v bolnišnico), me zanima, če vaš malčki tudi jokajo in stokajo ponoči ter ne morejo spati, ko so prehlajeni? Mislim, da ni mogel spati tudi zato, ker je navajen na dudo, zdaj je pa ne more imeti, ker ne more dihat čez nos.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prehlad in duda
31.8.2008 16:01:35   
Nogavica
Ja, tudi naša je slabo spala, ko je bila prehlajena in ni mogla vleči dude.
Pri 11 mesecih se je po desetdnevnem prehladu čisto odvadila dude.
Danes sem prav vesela, da se je tako zgodilo, da nimamo sitnosti še z odvajanjem dude, če je že zize ne moremo odvaditi. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
1.9.2008 7:48:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: prehlad in duda
1.9.2008 10:11:22   
aluš
Naš tamalček se je tudi pri 13 mesecih odvadil dude zaradi prehlada. Jo pač ni mogel imet in jo je "skenslal". Mi je bilo ful všeč, ker smo z dudo itak imeli same teževe ponoč, ker mu je padla ven, pa je bil jok. In je od takrat naprej (brez dude) tudi začel spati ponoči.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?