|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prehlad enomesečnika
19.5.2007 8:10:51   
thumbelina
Naš mali fantič ima malo zamašen nosek. Iz noska mu sicer ne teče, mu pa na momente se sliši, da nekje notri nekaj vibrira. Načeloma komot diha in ima prehodni nosnici, včasih pa se mi zazdi, da mu kakšna mačka ovira prehod zraka.. A je to prehlad? zdaj mu čistim nosek s fiziološko. Ne vem pa ali greva ven (recimo danes ko bo tako lep dan), ali naj raje ostanevanotri...
Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prehlad enomesečnika
19.5.2007 8:15:16   
Strawberrie Cherrie
Čiščenje s fiziološko, vidne mačke mu odstrani z bebe palčko ali pleničko. Seveda lahko gresta na zrak, danes bo zelo lep dan user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.5.2007 13:25:07   
eya
To ni prehlad. Tako naredi, kot ti je l_p napisala... Jaz sem bila čisto presenečena, kakšne ogromne smrkljčke lahko ti mali noski imajouser posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.5.2007 9:45:22   
moder
Moj user posted image  je bil prehlajen po enem tednu življenja. Iz noska mu je smrkelj kar tekel. Pa je bilo hitro vse v redu. Fiziološka je skoraj čudežna. Meni je pediatrinja svetovala vzdignjeno vzglavje v posteljici. Pod jogi mu položiš kakšno knjigo ali podstaviš kaj pod noge v posteljici.

Seveda gresta lahko ven. Ker bo tako lep dan.

Nika 12.10.2005
Nejc 12.3.2007
Leon 5.11.2008

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?