bibyzan
|
Pozdravljene! me nekaj muči. Mi smo že namreč drugič prehlajeni. prvič smo bili se ptembra in smo se znašle v bolnici za en teden. Sicer naša ni potrebovala kisika, dva dni je dobila Ventolin inhalacije, potem pa kr s fiziološko. Diagnoza bronhiolitis No, sedaj je naš očka prinesel spet prehlad, pokasirali sva zopet obe-naj povem da si roke razkužujemo, pa pazim, da ne diham v njo, pri prvenm prehladu sem imela celo masko,pa mi je v bolnici zdravnica rekla, da ni potrebe,ker so virusi itak v lufti No, in sedaj problem:naša je prehlajena, kašlja kiha ima kalne očke.piskanja ni slišati oz. občasno mislim, da v nosku,ko se ji nabere. frekvenco dihanja ima 33-35, ponoči smo spali čisto mirno, kašlja sedaj podnevi-zjutraj je bla ko star vlak, sopihala in mela vse zabasano. dojiva se normalno, razpoložena skoraj isto, mogoč je mal tečka, ker kašlja in jo po mojem mal zaboli-kot mene. Kaj bi naredile ve, bi šle k dr. al bi ble kr doma. Imam namreč takega zdravnika, ki me zmeraj pošlje v bolnico-na sprejemu so se mi že smejali, tud druge otroke kr pošlje in je nassploh znan po tem. doma ji v kopalnici spuščam paro, pa kamilčke ji grejem na prsni koš. V torek smo ble na ceplenju za RSV, že takrat je kašljala, samo piskana še ni bilo slišati na pljučih in je rekla dr. kosi, da morma it k zdravniku, če bo slabo pila, sprememba v razoloženju in povečana fekvenca dihanja, Ah, zdej sem pa napisala totalno zmedo. kaj bi naredile ve?
|