|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prehlad, kako zdraviti?
26.10.2008 10:25:49   
kaya2007
vem, da ste že 100x napisali, ampak naša tamala je res prvič tako prehlajena...dajem ji sirup prospan, čistim nos, pred spanjem ji dam pa še operil kapljice, da lahko zaspi. vem, da lahko to delam 4 dni, s kapljicami sem začela že prej, torej bom kmalu morala nehat, sirup ji pa lahko dajem še 2 dni...ampak imam občutek, da je slabše namesto boljše-vsaj kar se kašljanja tiče. kaj lahko še naredim in kaj narediti, če v 2h dneh ne bo bolje? na sprehod jo še vedno peljem, je to sploh ok, ali bi morala biti doma?
bi ji morala nabaviti še kakšen vlažilec zraka za v sobo?
hvaaalaaaaa!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prehlad, kako zdraviti?
26.10.2008 10:50:41   
Lejči
Poskusi še z inhalacijami, pa vlaženje prostora tudi ne bo odveč. Proti kašlju pa pri nas najbolj pomaga materina dušica od Justa. Čim prej se pozdravite user posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.10.2008 10:54:16   
Doll
Glede kašlja kar naj kašlja,saj mora.Tako se čisti in proti temu ne smeš in se niti nič ne jemlje.
kašelj lahko traja tudi 2-3 tedne.
Nič takega pač.
Pelji jo lepo ven na sprehod,to ji bo pomagalo se lepo še izkašljat.

(odgovor članu Lejči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.10.2008 11:14:43   
Volga
Proti kašlju se ne daje nič, daje se sirup ZA izkašljevanje. Vprašaj v lekarni.

(odgovor članu Doll)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.10.2008 19:36:50   
kaya2007
Proti kašlju se ne daje nič, daje se sirup ZA izkašljevanje.

ja, saj dajem sirup ZA in ne PROTI user posted image  hvala!

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.10.2008 19:38:12   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007

Proti kašlju se ne daje nič, daje se sirup ZA izkašljevanje.

ja, saj dajem sirup ZA in ne PROTI user posted image  hvala!

No, potem pa v redu.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.10.2008 21:14:31   
atanja
Nam je pri zadnjem prehladu pomagala brinova krema od Justa. Res sem bla presenečena...

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.10.2008 21:43:08   
Anonimen
atanja kje si ga pa mazala z njo? Jaz imam njihovo materino dusico in mu lahko mazem samo na podplate,po prsih in hrbtu dobi izpuscajcke po njej....Ga pa mazem vsak dan pa je zdaj spet fasal malo mocnejsi prehladuser posted image

(odgovor članu atanja)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
26.10.2008 22:22:08   
r1ta
Kaj pa če kremo namažeš na ogreto krpico (bombažno pleničko) in mu jo daš na prski pod majčko oz. bodi, tako, da se krema ne dotika direkt kože? Tako jaz naredim, kadar se ji delajo izpuščaji...

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.10.2008 11:54:26   
soncnica07
Ojla,

kaj pa če bi poskusila s tem: vsako jutro namesto mleka al pa potem, ji iz pomaranče stisni svež pomarančni sok, mal razdredči z vodo. Druga možnost je, da ji narediš limonado al pa stisneš limeto. Poskusi, mi to prakticiramo vsako jutro in ni bila še nikoli bolana.
Za kašelj pa ji v lekarni kupi kamilice. V ponev daj par žlic olivnega olja, nato stresi noter kamilice, da se prepojijo, malo popraži in vse to stresi v bombažno krpico, ki jo potem sešiješ, da cvetki ne letijo ven. To ji daš na pljučka par noči zapored (če noče spredaj, daš pa na hrbet) pod majico in boš videla! Lepo se pozdravite.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.10.2008 13:38:29   
*lenc@*
pa ležišče naj ne bo ravno za spanje

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu soncnica07)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.10.2008 20:18:48   
atanja
JAz sem ga mazala-pa še zdaj ga enkrat na dan, vzadaj po hrbtu-zatilju, spredaj po prsih, pa pod podplati.  Pa se je vedno odbr odkašljal.

Je pa ko je bil mlajši dobil tudi on fleke, zda pa pri 2letih nič več

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.10.2008 12:00:52   
jakaracman
Ko je otrok prehlajen naj bi užival čimmanj mlečnih izdelkov.

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.10.2008 10:27:29   
nežka
JAz sem ga mazala-pa še zdaj ga enkrat na dan, vzadaj po hrbtu-zatilju, spredaj po prsih, pa pod podplati. Pa se je vedno odbr odkašljal.

Ja tudi jaz. Poskusi z balzamom od Avalona in kopeljo. Nam je pomagalo že v dnevu ali dveh, prav presenetljivo.

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.10.2008 14:27:12   
ajtak
ja za prehlade je pa just tud men zakon!

Zvecer kopamo v vodi z esenco materine dusice potem ga namazem z materino dusico po prsih, hrbtu in podplatih, s teatree kremico pa mu mazem okrog uses in na predelu mandljev, pa sedaj ko ma vnete oci mu s teatree kremo cisto natanko veke namazem ker fino hladi.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu nežka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
29.10.2008 14:29:45   
Mišni
Njabolje je narediti čimveč pare kamilic. Lahko daš pod posteljico posodo z vrelimi kamilicami, pa potem še kdaj zamenjaš.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 16
12.11.2008 19:01:47   
Nann
Sirup Prospan je katastrofa. Samo še bolj se duši v kašlju po njem. Pri nas je bilo kap.....

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......