|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prehitro na UZ ??
9.10.2007 8:52:56   
Tia100
Še ena nova na forumu. Stara sem 36, imam že 2 otroka stara 7 in 9 let. user posted image  mi je zamujala že 10 dni, naredila sem test in je +. Včeraj sem bila na UZ, pa sem bila kar razočarana, se ni nič videlo, ena čisto majčkena pikica, ki pa ni še nič obetala. user posted image
Aja, moje user posted image  so grozno neredne, enkrat na 25 dni, nato na 30, včasih malo zakrvavim, potem 5 dni nič, šele nato se ulije. Tako da tudi točnega datuma zadnje mns ne vem, med (30.08 in 5. ali 6. septembrom ??) , pa tudi pozorna nisem bila točno na dneve, priznam, to je bila meni vedno misterija.
V petek moram iti ponovno na UZ in laboratorij, občutka pa nimam  prav nič dobrega. Pri obeh prejšnjih nosečnostih me ni tako tiščalo v spodnjem delu, pa glavobole imam tudi močne. Ja, leta so, še malo pa 37.
Kaj pravite dekleta, se bo tole dobro končalo?  Res da te nosečnosti sploh nisva planirala, ko pa se ti pokaže tisti + na testu, pa ko malo premisliš, bi pa kar imeli še enega.
Upam, da je bilo res še prezgodaj, kaj pravite....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prehitro na UZ ??
9.10.2007 8:56:24   
cukerček
mogoče je pa res še prehitro počakaj na izvide.

upam da se hitro pokaže malo večka pikica... vso srečo

Naši spomini so edini raj iz katerega nas ne more nihče pregnati...

(odgovor članu Tia100)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.10.2007 9:01:29   
BLAŽIKA
Tia to je verjetno še malo prezgodaj , da bi se videlo kaj na UZ. Kot vidim si dober mesec vuser posted image , tako da počakaj do naslednjega pregleda in tam se bo pa že videlo.

Pa dobrodošla med nami čvekačicami. Za user posted image pa ni nikoli prepozno. user posted image

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu cukerček)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.10.2007 9:10:55   
Tia100
Hvala za spodbudo. Saj vem, da pri 37 še nisem grozno stara, sem pa že malo razvajena user posted image . Otroka sta že popolnoma samostojna, brez težav ostaneta zvečer sama doma, vse lahko že počnemo skupaj- smučanje, plavanje, rolanje, kolesarimo, po hribih plezamo, pa še, pa še....,  z user posted image  se pa to malo na glavo obrne.
Kljub vsemu, če bo vse ok, se ga bomo veselili.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.10.2007 9:24:27   
Naja30
Tudi jaz mislim, da je prezgodaj, da bi se kaj videlo. V 1.nosečnosti sem bila nekje v 6t na UZ in se ni nič vidlo, čez 1 teden pa je že srček utripal.

Po moje boš čez 8 mesecev dobila majhno štručko v roke. Kaj je lepšega kot to, da imaš 2 otroka že večja in ti bosta poleg tega, da se bosta verjetno zelo razveselila otročka, tudi veliko lahko pomagala.

(odgovor članu Tia100)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?