|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prehitra druga zanositev?
3.10.2004 16:06:55   
kimi
Imam 5 mesecev starega sina in sem sedaj ginekološko noseča 1 mesec. Zanima me ali mi grozi kakšna nevarnost? Ali je imela katera iste ali podobne izkušnje in kako je potekala nosečnost?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   prehitra druga zanositev?
3.10.2004 16:50:07   
JASNA D
Ko je bil sin star 4 mesece sem zanosila drugič. Nosečnost je potekala brez posebnih težav z izjemo bolečin v hrbtenici in ishiasa. PDP imam čez en teden, tako da sem praktično na koncu. Kolikor se je dalo sem se izogibala dvigovanju sinka, drugače pa se mi zdi, da ta nosečnost ni problematična. Drugo pa je psihično stanje, ko na trenutke pop.....

Po moje je najbolje, da se ne obremenjuješ preveč, tvoj G. pa te bo opozoril glede na potek tvoje prve in te druge nosečnosti na kaj bodi pozorna. Načeloma pa je meni rekel tako, da če ni drugih problemov, tudi malček, ki ga že imaš, ne bo predstavljal ovir, da ne bi donosila drugega tako "kot se spodobi".

Šparaj se tam, kjer se da, drugače pa obilo sreče! Po moje bo dosti težje, ko bo ta drugi prikukal na svet.

LP, Jasna

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   prehitra druga zanositev?
3.10.2004 17:22:48   
Lunca1
Ja moja mami. In sicer po 14 mesecih dvojna doza - jaz in moja sestra. sva bili pa midve potem bolj pridni kot ta starejša sestra. Je fino če si po letih skupaj, ker imaš več skupnega.

Lp Lunca

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   prehitra druga zanositev?
4.10.2004 13:23:32   
Tara_
Jaz imam sina in hcer, ki sta narazen 15 mesecev. Ko sem drugic zanosila, nisem se imela menstruacije in polno sem dojila. Dojila sem tudi potem, ko je bila puncka ze na poti. Nosecnost je potekala odlicno, otroka se izvrstno razumeta, je pa dvojna doza vsega: skrbi in veselja, predvsem pa srece. Nic ni narobe. Mene je bilo tudi strah, pa je bilo vse v redu. Samo ginekologinja mi je rekla, da naj ze neham vecjega dojit, ker me bosta drugace oba pojedla, eden od znotraj, drugi pa od zunaj :)) Tako, kot sem prenasala drugo nosecnost in hitro rodila, bi lahko vsako leto. Pa zal ne smem vec :((
Natasa

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   prehitra druga zanositev?
4.10.2004 15:33:37   
kimi
VSEM SKUPAJ SE ZAHVALJUJEM ZA ODGOVORE ZELO STE ME POTOLAŽILI IN MI DALI RAZLOG, DA LAHKO V MIRU TER BREZ SKRBI UŽIVAM SVOJO DRUGO NOSEČNOST. NAJLEPŠA HVALA VSEM SKUPAJ ŠE ENKRAT IN VELIKO SREČE VAM ŽELIM.

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   prehitra druga zanositev?
4.10.2004 15:40:12   
kimi
Najlepša hvala za Vaš odgovor. Zanima me samo še nekaj-glede na to, da skrbim za hišna opravila + dvigujem svojega 5 mesečnega sina, mislite da mi grozi kakšna nevarnost? Sin je zelo navajen, da se ga nosi po rokah tako, da me to kar malo skrbi saj imam dosti fizičnega napora. Skrbim za 5 člansko družino se pravi 5 odraslih + moj mali sin + ta ki je v trebuščku, zato se le težko izogibam naporom saj sem skoraj po cele dneve sama doma.

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   prehitra druga zanositev?
4.10.2004 23:42:01   
Ezi
To pa je napor! Mislim, da bi morala malo popaziti nase, nekako boš morala kakšno stvar prepustiti drugemu.
Moja kolegica je v drugo rodila punčko z nižjo porodno težo, ker se je v nosečnosti preveč naprezala:zmeden:

Lp, Ezi:racka:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   prehitra druga zanositev?
5.10.2004 16:19:51   
kimi
Vem Ezi, da bo težko pa vseeno hvala. Upam, da bo vse uredu.

:rozica:H:rozica:V:rozica:A:rozica:L:rozica:A :rozica:V:rozica:S:rozica:E:rozica:M:rozica: :rozica:S:rozica:K:rozica:U:rozica:P:rozica:A:rozica:J:rozica:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   prehitra druga zanositev?
5.10.2004 21:48:51   
Abby
Poznam punco, ki je prvič rodila decembra, drugič pa oktobra naslednje leto oz. čez 10 mesecev. Pa pri prvem je bila stara 16 let.
Moram priznati, da je mene druga nosečnost presenetila in šokirala, pa je bila punčka stara dobri 2 leti. Zdaj sem si že opomogla in se veselim dojenčka.

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   prehitra druga zanositev?
6.10.2004 13:57:39   
kimi
Abby čestitke :bravo:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   prehitra druga zanositev?
6.10.2004 19:14:30   
Abby
Hvala. Enako.
:rozica: :rozica: :rozica:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To je razlog, zakaj se dojenčki zbujajo po...
Strokovnjaki so prišli do razloga, zakaj se dojenčki ponoči zbujajo. Raziskave so pokazale, da gre za evolucijo oziroma ...
Zakaj so mame neprestano jezne?
Občutiš, da se ti jeza širi od stopal navzgor. Nekdo je pustil čevlje sredi hodnika in si se skoraj spotaknila, ko si no...




Kaj sodi poleg?
sreckica

Katero fantovsko ime sodi k imenu Zarja?

Lan (44%)

Jaka (33%)

Jošt (23%)


Število vseh glasov: 208

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!