|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pregrada maternice
6.12.2004 9:17:03   
monči
ojla vsem na tem forumu!
zanima me če je imela katera izkušnje s pregrajeno maternico? namreč sem v 7 tednu nosečnosti in me ful skrbi,ker je moj G rekel,da imam en mali izrastek na maternici, ki naj bi povzročal SS ni pa dokazano.prosim za vašo pomoč, ker me ful skrbi!!
A je že katera donosila s pregrado maternice?

lp in hvala

monči:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   pregrada maternice
6.12.2004 9:30:39   
Lunca1
Ojla!

Poznam eno, je pa rodila prezgodaj. Sam mislim da ni bil to razlog prezgodnjega poroda. Rodila je v 31. tednu in je tamali zdrav. Zdaj pa čaka drugega otročka.

LP lunca

(odgovor članu monči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   pregrada maternice
6.12.2004 9:35:28   
Vrtnica1
Monči, zdravo,
sama sicer nimam pregrade, imam pa en butast miom v maternici in sem tudi v 9t. Menda naj bi tudi miomi lahko povzročili ss, enega sem že imela. Upam, da bo tokrat vso ok.
Mislim, da je bilo na tem forumu že nekaj besed o teh pregradah in da so nekatere rekle, da so kljub pregradi uspešno donosile.
Prebrskaj še malo nazaj.
Lp, V. :rozica:
Obema enega :angel:, da bo vse ok.

(odgovor članu monči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   pregrada maternice
6.12.2004 9:48:29   
monči
hvala obema
vrtnica, tudi jaz sem imela 4 mesece nazaj že en SS, no v bistvu sploh niso videli ploda, tko da je tudi možno da je bila izvenmaternična, ki pa je kmalu propadla.:zmeden2: ne vem kaj bo, bomo videli...jutri imam UZ in sem že ful nestrpna.
držim pesti zate, da bo vse v najlepšem redu:pujs:

lp obema:metulj:

(odgovor članu monči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   pregrada maternice
6.12.2004 10:09:47   
pia1
tele pregrade... meni prej in potem ni nihce omenjal kakrsnekoli pregrade. na drugem UZ pa mi je rekla G (je bla ena druga, ne moja), da imam eno manjso pregrado. drugac vse poteka cist lepo in normalno. sedaj sem v 34 t. tud kolegici so pred prvo nosecnostjo rekli, da ima pregrado in, da naj gre na operacijo, pa je prej zanosila in ima prav posrecenega fantina, vse je potekalo cist kul, zdej pa je ze spet noseca!!! tko, da ...

(odgovor članu monči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   pregrada maternice
6.12.2004 10:47:46   
Bejba
Hojla Monči
Tudi meni so pred nosečnostjo odkrili pregrado. Februarja bi morala na operacijo, a glej ga zlomka smo januarja zanosili. Tudi jaz sem se bala kaj bo. Vendar je vse potekalo super do konca. Edina stvar, ki jo je verjetno povzročila pregrada je, da je bil naš sonček narobe obrnjen, z ritko navzdol (medenična vstava) in sem rodila s carskim rezom, samo 5 dni pred rokom. In sedaj imamo našega zlatega fantička, ki bo kmalu star 2 meseca.
Ne sekiraj se in uživaj v sreči.

LP; Bejba

(odgovor članu monči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   pregrada maternice
6.12.2004 11:09:18   
Lidija
Jaz imam pregradno na zgornjem delu maternice. Ta pregrada bi lahko povzročila SS in sicer od 12t-16t, ker je možnost, da se zaradi nje naj nebi prijela posteljica. Pravijo tudi, da tiste s pregrado rodijo prej. No v mojem primeru to ne drži. Prvega otroka sem rodila 10 dni čez rok s CR, sedaj pri drugem pa tudi nimam problemov (G pravi, da bo po vsej verjetnosti spet rojen s CR). Tako da se ne boj. Meni je moja G rekla, da je pri pregradah smotrno samo to da v obdobju od 12t-16t malo več počivaš in se ne naprezaš fizično.

(odgovor članu monči)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   pregrada maternice
6.12.2004 11:13:29   
monči
hvala vsem, da ste me malo pomirile. jutri mam Uz, pa vam sporočim kako kaže. Držte pesti! :pujs:

lp Monči:metulj:

(odgovor članu monči)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   pregrada maternice
6.12.2004 11:37:01   
monči
hvala "M" !!:rozica::rozica::rozica:
upam, da bo vse v redu s tabo in z mano :) vem, pa da se ne smem preveč sekirat in obremenjevat, ker tudi psiha dela svoje. treba je uživat!
veliko sreče na pregledu:pujs::pujs::pujs:
pa tudi ti pazi nase in na svojo pikico:nosecka:
ti bom sporočila, kaj mi bo še svetoval G.
lp Monči

(odgovor članu monči)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   pregrada maternice
6.12.2004 17:23:47   
Maja Z
ojla
meni je G tudi še pred zanositvijo omenila pregrado in da verjetno spoloh ne bom mogla zanosit...in glej ga zlomka, jst brez kontracepcije in je ratalo :)
In zaenkrat poteka vse super, sem pa v 18t

Zgleda da je vse možno, hvalabogu!

Uživaj in upam,da bo vse dobro.
LP Maja

(odgovor članu monči)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   pregrada maternice
6.12.2004 19:24:08   
lana 5
No da se se jaz pridruzim klubu "PREGRAD":)-.

Midva sva se trudila 1 leto, da bova postala starša in ko so mi zaceli delati preiskave so ugotovili da nimam enega jajcnika in da imam, kar veliko pregrado. In to je bil vzrok, da nisem mogla zanositi. Povedali so mi da moram na OP, ce hocem kdaj zanositi, ker s tako veliko pregrado ne bom mogla. No pa so mi dali datum 13.12.2004, vendar iz tega ne bo nic ker sem jaz ze 8t noseca:bravo::)-:bravo: in sem v 9nebesa9nebesa. Moja G in vsi v LJ., ki so me gledali se cudijo kako nama je ratalo.

Sedaj sem doma na bolniski, pocivam in vsak dan upam da bo vse OK. Zato punce,upam da nam bo vsem ratalo zdrzati teh 9 mesecev.

(odgovor članu monči)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   pregrada maternice
6.12.2004 20:36:16   
monči
Maja in Lana:bravo::bravo::bravo::bravo:
no pa vendar ni vse tako črno, kot sem mislila. Upam, da bo tudi pri meni vse v redu. :) zaenkrat imam še vse znake.
upam, da bomo zvozile:)!!
Držim pesti za vse!!:pujs::pujs:
lp Monči:metulj:

(odgovor članu monči)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   pregrada maternice
7.12.2004 11:59:12   
monči
ojla

super "M",me veseli da je vse dobro! :)

no jaz sem bila danes na pregledu (UZ) in nisem še čisto pomirjena, ker je G rekel da se vidi neka gestacijska vrečka v obliki ploda, ne more mi pa še za sigurno potrdit. Verjetno je še zgodaj.:zmeden: pa smo spet tam, čakanje!! čez en teden imam spet kontrolo, tko da upam da bo vse v redu. aja , kar se pa tiše pregrade, pa je rekel da je v redu, da ni nevarnosti...:zmeden2:..ne vem...upam, da bo res vse ok.
sam "M" , kako to da tvoji pikici že srček razbija?jaz sem imela zadnjo menstruacijo 30.10. Kolk časa sem pol noseča? 6 tednov?
ja prav fajn, bi blo, da bi se skupaj srečali,iz kje pa si, če smem?

lp, monči:metulj:

(odgovor članu monči)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?