|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pregrada
19.4.2007 22:17:41   
mojci
najprej en lep pozdrav vsem
večinoma samo prebiram je pa res da že nekaj čas nisem bila na RR.

vem, da je bilo že nekaj napisanega o tem, pa me veeno zanimajo vaše izkušnje. ali ste lahko zanosile s pregrado ali vam ni uspelo. jaz sem se namreč naročila pri G, ker sem se odločila da odstranim pregrado. z mojim poskušava že 2,5 leti pa ni nobenega rezultata. verjamem pa tudi, ko pravijo da je vse na živčni bazi.

hvala za odgovore

capre diem - živi življenje
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pregrada
19.4.2007 23:43:36   
pot
Moja pregrada je velika 0,9cm, tako da je ravno pod mejo za odstranitev. Sem pa zanosila tudi z njo, ker so moj večji problem PCO.

(odgovor članu mojci)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.4.2007 9:17:05   
LUNA06
Jaz ne bi poskušala s pregrado, saj lahko pride do izvenmaternične user posted image  ali do odmrtja ploda, ker user posted image  nima prostora.

(odgovor članu mojci)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.4.2007 11:52:47   
varja
Mojci, če se že tako dolgo matrata, bi jo jaz na tvojem mestu dala odstranit. Tudi dr. Pušenjak, ki je sicer nasprotnik odstranitev pregrade zaradi možnosti poškodovanja mat. vratu, pravi, da če se par dlje časa trudi, tudi on svetuje, da se prevzame tveganje in odstrani pregrado. Na gin. kliniki ti pa itak vsi svetujejo, da jo odstrani, čeprav je pa verjetno tudi odvisno, kako velika je. No, jaz sem bila zdaj ravno na laparo in histeroskopiji, kjer so mi k sreči pred posegom naredili še UZ in opazili 1,5 cm veliko pregrado, katero so potem odstranili. Zaenkrat sem vesela, da so tako ravnali, imam kar večje upanje za naprej...Drži se!

(odgovor članu mojci)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.4.2007 11:57:23   
emaa
Kar daj odstraniti, nama je po drugi histero uspelo in imava zdaj 5 mesečne dvojčke.

(odgovor članu varja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.4.2007 18:25:35   
Bonnie_RR
Meni je g na 1. UZ v nosečnosti povedala, da imam pregrado na maternici. Zanosila sem nenačrtovano. Razložila mi je, da lahko zaradi pregrade pride do splava, do medenične vstave in do prezgodnjega poroda. Enako mi je povedala tud g na nuhalni v LJ.
Pri meni je prišlo do medenične vstave, zato sem rodila s CR. Rodila sem pa na napovedan dan, to je bilo 2 dni pred PDP-jem.

Na pregledu po porodu mi g ni svetovala odstranitev pregrade. Razlog je v bistvu nosečnost, ki je potekala brez težav, z zanositvijo pa tud ni bilo problemov. Če pa naslednjič ne bo šlo tako gladko, bomo razmišljali o odstranitvi (besede g).

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.4.2007 15:52:12   
jkk
Jaz ti iz izkušenj povem,da je bolje da jo odstraniš,4ss zaradi tega,moja zdravnica jo je spregledala.Sem jo zamenjala,novi zdravnik jo je že na prvem pregledu opazil,Maja imam histero in upam da bo o.k.

Pa veliko sreče vsem skupaj

Kaj je z mojo štorkljo,kje se obira.Potrebuje kompas?

(odgovor članu mojci)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.4.2007 15:58:25   
Anonimen
Jest jo mam veliko 3x 5, pa jo grem odstranit.Za sebe in za mojega bodočegauser posted image .

(odgovor članu jkk)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
21.4.2007 18:07:31   
sonchek
...moja svakinja je zanosila s pregrado (tik preden bi mogla na operacijo)...mislim, da nekje po treh letih (al pa še več)...pol je pa celo nosečnost trepetala, kako in kaj bo, na srečo se je vse skupaj dobro izteklo....
...a ni brezveze ene nepotrebne živčne vojne, ko pa lahko nekaj popravimo in gremo malo bolj sigurni naprej...
...itak se boš mogla sama odločit, ampak na tvojem mestu ne bi reskirala še kakšnega SS-ja, ko se pa bosta že itak tako dolgo trudila...
...želim ti pravo odločitev, pa kakršna koli že bo...
pa srečno...user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?