|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pregledi v nosečnosti
24.7.2005 20:12:03   
Fifa
Ja, pozdravljene!:nosecka:

:zmeden::ups:Kako je kaj s pregledi v nosečnosti?
Mal bi rada vaših izkušenj, meni v vodi nekaj ni v redu ker me je čez dva tedna po prvem pregledu spet poslala na pregled vode (sladkor po moje kot sem vidla na izvidu).:ups::zmeden:

Sestra tam sicer pravi da je vse ok in normalno, ampak vseeno bi rada kakšno vašo izkušnjo, da ne bom preveč panična (kar znam biti zelo, zelo,...). Ko pridem na pregled me je tako strah, da mi pritisk naraste na 150, tako si ga moram zdaj doma redno meriti in prinesti to zapisano. Pa ni nič, čisto normalno okoli 120. Tam je pa pač tisti moj strah prisoten.

Torej, a naj me res skrbi ali je imela katera kaj podobnega????
:racka::racka:Hvala vam za odgovore!!:racka::racka:

Čakam, čakam
Neposredna povezava do sporočila: 1
   pregledi v nosečnosti
24.7.2005 20:24:07   
CIPRESA
Fifa jaz ti lahko odgovorim za tole s pritiskom da sem ga jaz imela povišanega zaradi strahu ali pa je to sindrom belih halj pri moji ginekologinji vseh devet mesecev, pa sedaj ni nič bolje. Ko pridem v ordinacijo in vidim da mi spet neki merijo, mi dvigne pritisk. Tam ga mam vedno okrog 150/70 doma pa vedno okrog 120/70. Moja ginekologinja je rekla da ni panike dokler bo spodnji nizek, če pa se poveča spodnji pa je klriza, ker zgornji je odvisen od našega razpoloženja in strah se odraža na zgornjem.
Si ga tudi jaz merim vsak dan sedajle proti koncu še celo 3X ker sem ga imela zadnjič tam spodnjega 90 sedaj pa doma skos 70-80, tko da ni panike.

Ti se zmeni s svojo G da te je strah ali pa da imaš sindrom belih halj, pa da nemoreš pomagat, da se ti pritisk poveča ko stopiš v ordinacijo, pa mislim da bo razumela.

(odgovor članu Fifa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   pregledi v nosečnosti
24.7.2005 21:54:02   
benika
Evo, jaz ti pa lahko odgovorim glede urina. V urinu celo nosečnost nekaj iščejo in brskajo dokler kaj ne najdejo. Pri meni je že 5 mesecev tako, da imam bakterije v urinu, pa to ni nič narobe. Kaj čmo, noseči smo. Tudi glede sladkorja ni panike. To so hormoni. Če ti pa najdejo povečan sladkor v krvi in te pošljejo na dodaten odvzem krvi, takrat pa imaš šanso da stakneš nosečniški diabetes. Meni je g dejal, da so to normalne stvari med nosečnostjo in po devetih mesecih naj bi bilo tudi teh nadlog konec.

Draga moja, kar brez skrbi. Dokler sestra pravi da je vse OK, potem nič skrbet. Sekiranje in živciranje pa itak ni dobro ne zate, ne za tvojo malo pikico.

Eno :rozica: zate in čimmanj skrbi.

(odgovor članu Fifa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   pregledi v nosečnosti
25.7.2005 6:54:37   
Anonimen
Fifa, ja česa pa te je tako strah, da ti pritisk naraste? Ti pregledi v nosečnosti pa so ja full fajn. :)- Eh, saj vem, sindrom belih halj je prisoten skoraj pri vseh. MEni iz prenizkega vsaj na normalnega naraste :)-

Glede sladkorja pa je tako, da ga kontrolirajo samo v urinu, v krvi pa rutinsko ne!!! Razen ko te pošlje na glukozni test. Ne skrbi, če bi imela prisotno glukozo v urinu, bi te takoj poslali dalje na teste, tako pa so verjetno bile le sledi ali nerazumljiv rezultat.

(odgovor članu Fifa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   pregledi v nosečnosti
26.7.2005 13:57:13   
lenča-1
mene pa zanima kolikokrat v nosecnosti je potrebno dati kri? (za preiskave mislim) Jaz komaj prezivim pikanje - skoraj padem v nezavest, zile se mi pa tako skrijejo, da jih niti z lupo ne najdes, kaj sele da bi jih zadel z iglo.

(odgovor članu Fifa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?