|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pregledi po pdp-ju
28.11.2007 11:54:36   
smejčica
Lep pozdravček.
Kdaj po pdp-ju ste rodile? Se vam je porod začel sam ali ste morale na sprožitev?
V mb-ju čakajo menda 14 dni, če je vse v redu.
Meni se to zdi kar dolgo. user posted image
Kako je pri vas to potekalo? Na pdp ste verjetno imele samo ctg, kako pa dalje?

Prosim vas za informacije......
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pregledi po pdp-ju
28.11.2007 12:04:36   
Anonimen
Jaz sem šla v drugo na amnio dva dni po roku in ker je bila zelena voda,so mi porod sprožili.Ampak pri vas ne delajo več amnio a ne?Mi smo bolj uzaduser posted image

(odgovor članu smejčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
28.11.2007 12:05:35   
Ninica
Jaz sem rodila 5 dni čez rok. Porod so mi sprožili umetno, ker nisem imela svojih popadkov. Plod je bil zrel (ker je bila plodovnica že mlečna in je je bilo že manj) in sem bila tudi odprta nekaj časa 2 cm zato ni bilo več smisla čakat. Na ctg sem hodila že en mesec pred PDP-jem in seveda na vsakem pregledu po. Vdeno so mi delali amnioskopijo in z UZ-jem pregledovali pretoke v popkovini ter seveda otročka.

LP, Ninica

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.11.2007 12:06:40   
Ninica
seveda.... tudi prvič sem rodila 2 dni čez rok z umetnimi popadki, ker pač nisem imela svojih. Enako kot drugič

LP, Ninica

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.11.2007 12:25:24   
Naja30
Rodila sem 8 dni čez rok. Na pdp sem imela ctg pri svoji G, potem čez 2 dneva še en ctg pri njej, potem pa v porodnišnici in nasl. dan sem rodila.

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.11.2007 12:42:33   
smejčica
No jaz sem sedaj 4 dni čez rok, pa se še nič ne dogaja. Rada bi, da bi se porod začel sam. Ni mi všeč misel, da bi morala naenkrat kar v porodnišnici ostat.
Kako pa je bilo pri vas? Ste hotele da se sam začne ali da vam ga sprožijo? Kaj mislite je bolje?

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.11.2007 16:17:15   
j6
Bolje je da e ti začne sam ,saj je bolj naravno.Če pa ni vse ok, pa sprožijo. Jaz sem v prvo in v tretje rodila spontano, ,v drugo so pa mi sprožili in je definitivno boljše spontano.

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.11.2007 16:40:08   
BAMBINA_
Jaz sem rodila 10 dni po roku. Po PDPju sem na preglede morala hoditi vsak drugi dan v porodnišnico, ko sem bila en teden čez rok, pa vsak dan. Tam smo bile stalno ena in ista zasedba in smo se med čakanjem (tudi po 3 ure in več) tako nasmejale... Je pa vsekakor bolje počakati na spontani porod.

(odgovor članu j6)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.11.2007 13:19:11   
sasa79
Včeraj so eni v Celjski porod. dali umetne popadke in to 19 dan po pdp-ju. Ne vem no, a je to normalno? Meni se že ne zdi.

Sreča... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni tvoje življenje z ljubeznijo.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.11.2007 20:11:29   
lolita700
19 dni po pdp-ju..hm zanimivo.mislim ,da pustijo maksimalno 10 dni-več pa ne..

al pa se motim?

(odgovor članu sasa79)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.11.2007 20:14:00   
BAMBINA_
Meni je dr. Pavičeva v Celju rekla, da max 14 dni...user posted image

(odgovor članu lolita700)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.11.2007 20:24:57   
mml
Če je PDP zanesljiv sprožijo porod najkasneje 14 dni po PDP.

jaz sem hodila na pregeld na dva dneva, po tem se je pa G naveličala in mi 8 dni po PDP sprožila porod...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?