Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pregled zaradi rjavega izcedka 7.10.2006 14:54:03
|
|
|
|
Jasy
|
Čestitke janapan In kdaj imaš PDP, verjeto nekje kot jaz (15.6.2007)??? Želim ti lepo in zdravo nosečnost
|
|
|
|
RE: pregled zaradi rjavega izcedka 7.10.2006 14:58:31
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj nam zdej lušte delaš??? si kot majhen otrok, k kao pravi:" jaz sem, ti pa ne..ha ha ha!!!" ne, to se mal hecam.. FUL SEM VESELA ZATE!!!! res.. jaz jo še vedno čakam.. bomo videl kaj bo,. bom pa DRŽALA PESTI zate, da bi blo vse ok, pa nasploh vse najlepše!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: pregled zaradi rjavega izcedka 7.10.2006 15:49:16
|
|
|
|
lučka 25
|
Čestitam!!!! Ti si danes videla dve močni , jaz pa po 16 mesecih truda , dobila obisk . Pa drugič. ati pa kar lepo uživaj in lepo ti želim.
|
|
|
|
RE: pregled zaradi rjavega izcedka 7.10.2006 16:42:23
|
|
|
|
kapica
|
Cestitam nosecka .
|
|
RE: pregled zaradi rjavega izcedka 7.10.2006 23:21:55
|
|
|
|
Klarita
|
čestitam, upam, da pridemo ostale bogice, ki še čakamo, hitro za tabo in bomo v kakšni drugi temi klepetale.
|
|
|
|
RE: pregled zaradi rjavega izcedka 8.10.2006 7:26:31
|
|
|
|
noely
|
Čestitke
|
|
|
|
RE: pregled zaradi rjavega izcedka 23.10.2006 10:17:14
|
|
|
|
Pinkyca
|
Janapan a namesto, da bi dobila , si dobila rjav izcedek? Pa si vseeno pol delala test za ? Sprašujem, ker bi tudi jaz dane smorala dobiti pa namesto tega samo nek rjav izcedek, bolečin ki navadno naznanujejo prihod pa od nikoder ... Aja pa Č E S T I T K E !!!
|
|
|
|
RE: pregled zaradi rjavega izcedka 23.10.2006 11:43:20
|
|
|
|
tasi81
|
A se meni samo zdi, a vas je že kr nekaj ki ste zdele v kratkem zagledale dve črtici? A je blo kej posebnega v zraku? Seveda vsem iskrene čestitke . Zdej ko ste že srečnice pa lahko še malo za ostale navijate, ki čakajo oziroma nečakajo .
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?