Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
pregled srčka na Pediatrični - NUJNO !! 11.10.2004 9:28:53
|
|
|
|
NIN@
|
Tudi jaz sem imela UZ srca + morfologijo pri 22t. Nič posebnega men so ultrazvok naredilli kar v porodnišnici LJ (zato ker nisen zapadla v rizično skupino za otrokovo srce) drugače pa UZ delajo na pediatriji. TO je mal bolj natančen ZU srčka nič se ne boj. Zakaj so te pa poslali? A je bila ugotovljena kakšna napakica? lp nin@:sloncek:
|
|
|
|
pregled srčka na Pediatrični - NUJNO !! 11.10.2004 11:04:36
|
|
|
|
dana
|
Nin@ hvala za odgovor ! Pri meni ni bila s strani g. ugotovljena nobena napaka, je pa moja teta pri dveh letih in pol umrla zaradi luknjice v srčku. Pri 3 letih bi sicer šla na operacijo, ampak je zaradi hude pljučnica in ker je bila preslabotna umrla. In ko sem to na prvem pregledu omenila g. me je poslala na dodaten pregled srca na pediatrijo. Upam, da bo z najino pikico vse v redu, me je pa kar mal strah, čeprav niti jaz niti moja sestra nimava nikakršnih problemov s srcem glede na tetino napako na srcu. dana
|
|
|
|
pregled srčka na Pediatrični - NUJNO !! 11.10.2004 11:50:55
|
|
|
|
NIN@
|
DANA! Naj te ne skrbi! Fajn, da si se odločla za pregled verjetno ti je tvoja ginek. napisala napotnico, ker drugače ne prideš do pediatrije. Jaz sem imela oz. moja pikica-pikec povečano zatilno gubo na merjenju NS pa me je moja ginek. zaradi tega poslala v LJ na bolj temeljiti pregled, za pediatrijo pa nisem dobila napotnice ker je potem bilo vse o.k. na UZ in celo na video kaseto so mi otročička posneli:love: lp fino "zrihtita" pol se pa kej javi Dana NIN@ 26T
|
|
|
|
pregled srčka na Pediatrični - NUJNO !! 11.10.2004 12:08:44
|
|
|
|
Borovnica
|
Pozdravljena, jaz sem bila na pregledu na pediatrični za srček.. Res, da nisme bila pri Veselu (ki ga zelo hvalijo), ampak pri dr. Mazič-u, ki je bil zelo prijazen... V bistvu je to samo natančnejši pregled srčka... Traja pa še kar nekaj časa. Jaz se bila tam mislim, da več kot eno uro, pa še vmes sem se morala iti sprehajat za 20 min, ker se ni hotel obrniti.. Tako, da lahko računaš v najslabšem primeru 1,5 ure... Imam pa prijateljico, ki tudi gre danes k Veselu na pregled.. Mogoče vas bo kar nekaj.. Jaz sem bila sama in bila takoj na vrsti.. LP, Borovnica 35t
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?