|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pregled pri G pred 1. M?
9.7.2009 16:17:49   
bučka.
živjo!
zanima me nekaj: 16.6. sem imela ss in čiščenje po 10. tednu nosečnosti. pri ginekologinji sem naročena 17.7. Ko me je naročila je samo rekla, da če bo takrat M naj pa pokličem, da me naroči na drug termin. kaj pa če takrat M še sploh ne bom imela? naj vseeno grem? vidim, da je večinoma 1. M kasneje, kot pa po 4.tednih. ali  naredi pregled pred M tudi? lp

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pregled pri G pred 1. M?
9.7.2009 17:11:14   
zarjica
Seveda, jaz sem imela pregled 4 tedne po abraziji, M pa sem dobila 6 tednov po abraziji.

(odgovor članu bučka.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.7.2009 18:56:31   
ribica.
verjetno je bilo mišljeno samo to, da ne boš hodila medtem ko imaš menstruacijo.

(odgovor članu zarjica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.7.2009 8:06:01   
bučka.
kakšen pregled pa naredi po ss?

(odgovor članu bučka.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.7.2009 22:55:57   
ribica.
pregleda vaginalno in nardi UZ, da vidi če vse štima.

(odgovor članu bučka.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.7.2009 17:35:41   
bučka.
če ima še enega, ali je š prvi pregled pred M - imaš potem po M še enega, ali je to vse? kolikor sem jaz razumela naj bi se imel pregled po M. 

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.7.2009 17:40:06   
bučka.
tiskarski škrat je naredil zgornji post totalno nerazumljivuser posted image . upam, da bo tole boljše:

če je prvi  pregled pred M - imaš potem po M še enega, ali je to vse? kolikor sem jaz razumela naj bi se imel pregled po prvi M.

(odgovor članu bučka.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.7.2009 21:31:51   
zarjica
Pregled imaš samo eden, ni odvisen od tega, ali si M že imela ali ne.

(odgovor članu bučka.)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Določitev spola.
пеперутка16

Kako zanesljiva je določitev spola z ultrazvokom? Vaše izkušnje so: