|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pregled odprtosti pri G
22.11.2007 10:53:42   
Anonimen
Jaz sem že 3dni čez rok in imam jutri pregled pri G,pa me zanima a me bo on sploh kej pregledal,kok sem že kej odprta?? ker me do sedaj še ni in tudi nazadnje ko sem bila je bil samo ctg!! In sem sigurna da se zagotovo že kej,popadkov sicer nimam-rednih..me pa na vsake toliko časa čez dan večkrat "špika"..
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pregled odprtosti pri G
22.11.2007 10:55:09   
Anonimen
Redki g  vaginalno pregledujejo še. če te bo bo,če ne pa ne nikom ništa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
22.11.2007 11:17:00   
Anonimen
potemtakem je sploh brez veze da grem k G,k mi je rekel da naj grem v pon kar v porodnišnico,če še vedno nič ne bo???user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
22.11.2007 11:18:47   
OliveOyl
Mene so tri dni čez rok pregledali vaginalno,me je
nekaj špikalo in vleklo tam spodaj.user posted image
Tak da je pogledala,če sem kaj odprta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.11.2007 11:20:35   
marita
jaz sem bila pri svoji g. na zadnjem rednem pregledu 7 dni pred PDP. Me ni nič gledala, vse sva se menile okrog poroda, pa pač ostale stvari od izvidov krvi in urina. Z eno nogo sem bla že zunaj, ko mi reče če je še kaj, če me še kaj zanima. Pa rečem, ma ja nekaj me ene 4 dni špika v nožnici kot z buciko. Takoj me je šla vaginalno pregleda (hvalabogu), je ratala takoj resna in rekla, da sem odprta 2 cm, glavica pa čisto spuščena. Je rekla noge skupi, drgač bova kr tukaj rodile. No poslala me je domov, da bom ta dan ali naslednji dan že na poti v porodnišnico. Če pa ne , me je pa naročila na amnioskopijo 2 dneva kasneje. Ker sem bila pridna in se tista 2 dneva tud premaknit nisem upala, sem dočakala amnioskopijo. Tam je ugotovil, da sem odprta 3 cm, vse zmehčano in pripravljeno na porod. Poslal me je v porodno in sem v roku 1,5h rodila z umetnimi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.11.2007 11:35:58   
Anonimen
OliveOyl...in kaj je bilo potem??kaj ste ugotovili?

(odgovor članu marita)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
22.11.2007 12:32:01   
Anonimen
Ah dej marita noge skupaj drugače boš tam rodila user posted image user posted image
kakšen nesmisel

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
22.11.2007 13:00:53   
mateyka
ne vem zakaj se jim tok mudi z umetnimi popadki čim je mal čez rok - če je vse pripravljen za porod, bi se itak samo zgodil. sam mal dalj (pa ne velik) bi blo treba počakat imho. do 14 dni čez rok je čist normalno (tko k 14 pred rokom), ker se ne ve kdaj točno si zanosila (itak računajo od zadnje menstruacije). men so rekl, da nimam kej iskat v porodničnici, če nimam popadkov al pa kej narobe, dokler ni 14 čez PDP.
ta paranoja, če je par dni čez PDP.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?