|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pregled krvi
5.2.2009 20:26:46   
Ula3
Zanima me kaj vse pogledajo pri prvem odvzemu krvi. Opazila sem namreč, da imam neodgovorjen klic svojega ginekologa in predvidevam, da nekaj z izvidi ni vredu. Šele jutri lahko pokličem in me malo skrbi.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pregled krvi
5.2.2009 22:47:22   
Goldy
Cel kup stvari pregledajo -krvno skupino, pa za toxo, pa netreponemski test, treponemski test, pa eritrocite, levkocite, hemoglobin in še nakj stvari, za katere pojma nimam kaj kratice pomenijo (K-SR, K-Ht, MCV, MCH)...

Lahko, da imaš kakšno vnetje ali kaj takšnega. Sicer si pa dala tudi vodo - lahko, da je tam kakšno vnetje. Kar v miru pokliči jutri. Držim pesti. user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Ula3)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.2.2009 7:34:52   
Ula3
zdaj sem izvedela, da se gre za toksoplazmozo, da niso mogli točno odčitat in moram na ponoven odvzem-zdaj me še bolj skrbi!
kako je sploh s tem, to je kar huda stvar, ne? Pa tako se izogibam vseh mačk in neopranega sadja....user posted image

(odgovor članu Ula3)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.2.2009 10:24:56   
tanja040
Draga Ula,
jaz sem bila 26.1 na nuhalni in tam so mi povedali, da imam mejno vrednost za tokoplazmozo. Svet se mi je skoraj podru user posted image . Nisem v stiku z mačkami, sadje in zelenjavo dobro operem, res pa je, da sem jedla pršut za novo leto. Sedaj moram čakati 3 dolgeeeeee tedne, da izvem ali je toksa + ali - .
Tako dolgo sva se trudila zanositi in sedaj pa tole sra...
Sem pa pisala Pušenjaku in je rekel, da je to verjetno lažen izvid. Najbolj srečna bi bila da bi bil izvid - . Upam da bo tudi pri tebi vse ok. lp

Prišel je čas! Tudi midva bova zibala :)

(odgovor članu Ula3)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?