Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
pregled Beta HCG po abraziji 12.7.2005 19:17:20
|
|
|
|
VITA74
|
Najprej ti lahko rečem da mi je žal, da si to preživela :( Tudi jaz sem morala opraviti kontrolni pregled po abraziji, gledajo pa če je nosečniški hormon lepo padel oz. če ni potem niso dobro opravili svoje delo... Pri menije bilo vse b.p. in upam da bo tako tudi pri tebi. SREČNO :rozica:
|
|
|
|
pregled Beta HCG po abraziji 12.7.2005 19:54:50
|
|
|
|
mihi78
|
pozdravljena, jaz sicer pri zadnjem ss nisem imela abrazije in me je moj G trikrat poslal na kontrolo Beta HCG (v enem tednu, ker je hotel biti siguren, da je šlo vse ven - zadnji izvid je bil bp). toliko, da preverijo ali so dobro očistili. Lp pa VELIKO sreče v prihodnje! :rozica:
|
|
|
|
pregled Beta HCG po abraziji 12.7.2005 20:25:33
|
|
|
|
ZOOJA
|
Hvala vama za podane izkušnje. Res smo imele vse tri smolo in upam, da je ne bo več. Za vse tri in še mnoge druge take si želim vse dobro in lepe in zdrave bebice v prihodnosti. Upam, da tudi jaz jutri dobro opravim, kajti konec tedna gremo z družinico na morje. Upam, da me ne bodo ponovno čistili. Vsaj nekaj sreče pa lahko imam, kajne. Hvala še enkrat za pomoč in lep pozdrav.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?