|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pregled
20.3.2009 11:54:23   
simonalokar
zivjo mamice

moj sin je danes dobil domov za sistematski pregled zobkov pri starosti 3 let. dobil pa ga je pri zdravniku, ki se ga vsi otroci bojijo in bežijo stran od njega. soseda je že v 8 razredu in še zdaj se boji  zobarja zaradi tega norca. - oprostite izrazu. tašča je rekla da živa ne gre več tja. že na izgled je strašen visok in čemrnega in groznega pogleda ko sem ga videla prvič sem moža spraševala ja kdo hudiča je zdaj to. 

zanima me če lahko jaz  odklonim tega zobozdravnika - za dobro mojega otroka kajti da zdaj dobi strah pred njim je groza. samo da pomislm da ga bom morala peljati k njemu.  al lahk grem vrpašat drugam če mi ga vzamejo čas imam do srede in to bo hitro minilo.

hvala mamice

simona
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pregled
20.3.2009 12:00:28   
ksenjak
Moj sin je imel izbranega zobozdravnika že, ko je dopolnil leto in pol. Če vi izbranega zobozdravnika še nimate, potem mislim, da bo ta del pregleda moral opraviti. Vseeno pa vpraša pri svojem P.

Lp

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.3.2009 12:47:51   
Nika v službi
Mi sicer hodimo na zobozdravstvene preglede že od 6. meseca starosti na vsake pol leta in imamo krasne izkušnje, toda če je res tako grozno, kot ti opisuješ in če je to pri 3 letih komaj prvi stik z zobozdravnikom, je še kako pomembno, da bo vtis dober.

Jaz bi pač poklicala v ZD in izrazila željo za drugega zobozdravnika. Saj ni treba nič razlagat, pač poveš, da želiš tega in tega oz. kar pokličeš h kakšnemu drugemu. Praviloma vsi ZD (vsaj v Lj.) imajo svoje spletne strani, kjer si lahko ogledaš sezname zobozdravnikov. Izberi drugega in se najavi za pregled, izbranega pa obvesti, da boste pregled opravili pri tem in tem.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.3.2009 14:30:00   
ajataja
Pri izbiri zobozdravnika imaš prosto pot,sama si ga lahko izbereš.Je pa res da veliko zobozdravnikov majhnih otrok ne sprejema,pri nas je tako,da imamo tri šolske ambulante in te sprejemajo od treh let naprej za mlajše je pa tud samo ena pa v večini nismo navdušeni nad njo-ker je tečna in ful naklada tak da se mali že jokajo v ordinaciji ko mormo mamice tak dolgo poslušatuser posted image in zato jih veliko mamic otrok sploh ne pelje pred 3 letom k zobozdravniku.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.3.2009 19:03:14   
Lona76
Mi smo imeli izbranega zobozdravnika, pa smo pri 3 letih dobili vabilo k drugemu zobozdravniku. Pač samo na sistematiko. Sinu je samo pogledala zobe, pa sestra mu je pokazala kako se umiva zobe. Delala pa mu ni nič. Vsekakor pa greš lahko h kateremukoli zobozdravniku. Noben te ne more prisiliti da greš prav k temu

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......