Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: predzadnji izpit- trema 16.2.2009 10:28:33
|
|
|
|
TomTaylor
|
Pejd na en sprehod alpa s kolegico na pijačko pa odklopi! To, da imaš tremo je pa dober znak, da boš izpit tudi uspešno naredila. Vsaj če po sebi sklepam je bilo vedno tako - za tisti izpit, katerega me je bilo najbolj strah in za katerega sem imela največjo tremo sem ponavadi naredila z lahkoto. In obratno - tistega, ki sem jemala bolj za z levo roko, sem pa padla
|
|
|
|
RE: predzadnji izpit- trema 16.2.2009 10:32:13
|
|
|
|
titania
|
Ja najboljš, da si zaupaš, se pomiriš.. (kakšen 0,3 rukneš) pa bo... Pred testom pa parkrat globoko vdihneš.. :) drugač pa držim pesti zatebe...Sj bo... sj smo ženske pametne :) drgač pa je tut pr men tak, da za tist ko nism živčna ne nardim.. tist ko pa me je strah... tist pa nardim :)Tak da je pomoje ta tvoja trema pozitivna Drži se
|
|
|
|
RE: predzadnji izpit- trema 16.2.2009 10:56:38
|
|
|
|
Rožica I
|
Lotoska - obe bova danes naredili, prav? Jaz imam tudi predzadnjega, ampak pod B, pod A pa mi manjkajo še 3 . P.S.: Jaz raje ne začnem z 0,03-ji, ker potem ne znam nehat in mi bo vseeno za izpit . Bom raje pol 1 dcl rdečga !
< Sporočilo je popravil Rožica I -- 16.2.2009 10:57:48 >
|
|
RE: predzadnji izpit- trema 16.2.2009 15:48:34
|
|
|
|
Lenck
|
IZVIRNO SPOROČILO: lotoska ...danes ga imam, strah me je pa bolj kot pred prvim izpitom. Učila sem se, vseeno imam občutek, da me bo pobralo še preden pridem do faksa. Kakšen predlog, vzpodbuda?Hvala. držim pesti samo še tale, pa samo še en, potem pa boš tri tone lažja
|
|
|
|
RE: predzadnji izpit- trema 16.2.2009 17:05:45
|
|
|
|
Anonimen
|
pozdravljene,vidim da se borite z zadnjimi zdihljaji faksa ,tak kot jaz.Jaz mam predzadnjega v četrtek in sem hladna ko špricer .sem si dopovedla ,da če sem vse te izpite ,kaj vem kolk jih je blo,nardila,bom pa še ta dva.diplomo pa itak.samo ta teden sem si pa lepo sranje sr....e zakuhala.v sredo mam zobarja,dopoldne,zašit moram 5 kostumov za pusta do sobote,tamali je doma ,ma uhico vneto... Ko grema po tavečjega v vrtec,tak nič ne morem znanja vsrkavat ,ker sta malinavca na bojni nogi non stop(3leta in 1,10mesecev).moj dela do 17h vsak dan..tak da...zvečer ko vsi zaspijo pa me itak že na sedežni vrže v komo.ampak ta dva izpita internistika pa psihiatrija bosta kmalu le še spomin .tak ali drugačen.drži se ,želim ti vso srečo,pa vsem ostalim tut.
|
|
|
|
RE: predzadnji izpit- trema 16.2.2009 20:21:25
|
|
|
|
kjava
|
lotoska, kako je šlo?
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?