|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   predzadnji izpit- trema
16.2.2009 10:24:28   
lotoska
...danes ga imam, strah me je pa bolj kot pred prvim izpitom. Učila sem se, vseeno imam občutek, da me bo pobralo še preden pridem do faksa.

Kakšen predlog, vzpodbuda?Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: predzadnji izpit- trema
16.2.2009 10:28:33   
TomTaylor
Pejd na en sprehod alpa s kolegico na pijačko pa odklopi! To, da imaš tremo je pa dober znak, da boš izpit tudi uspešno naredila. Vsaj če po sebi sklepam je bilo vedno tako - za tisti izpit, katerega me je bilo najbolj strah in za katerega sem imela največjo tremo sem ponavadi naredila z lahkoto. In obratno - tistega, ki sem jemala bolj za z levo roko, sem pa padla user posted image

(odgovor članu lotoska)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.2.2009 10:32:13   
titania
Ja najboljš, da si zaupaš, se pomiriš.. (kakšen 0,3 rukneš) pa bo... Pred testom pa parkrat globoko vdihneš.. :)
drugač pa držim pesti zatebe...Sj bo... sj smo ženske pametne :)
drgač pa je tut pr men tak, da  za tist ko nism živčna ne nardim.. tist ko pa me je strah... tist pa nardim :)Tak da je pomoje  ta tvoja trema pozitivna

Drži se

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.2.2009 10:56:38   
Rožica I
Lotoska - obe bova danes naredili, prav? user posted image
Jaz imam tudi predzadnjega, ampak pod B, pod A pa mi manjkajo še 3 user posted image .

P.S.: Jaz raje ne začnem z 0,03-ji, ker potem ne znam nehat in mi bo vseeno za izpit user posted image . Bom raje pol 1 dcl rdečga user posted image !

< Sporočilo je popravil Rožica I -- 16.2.2009 10:57:48 >

ROŽICA

(odgovor članu titania)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.2.2009 15:48:34   
Lenck

IZVIRNO SPOROČILO: lotoska

...danes ga imam, strah me je pa bolj kot pred prvim izpitom. Učila sem se, vseeno imam občutek, da me bo pobralo še preden pridem do faksa.

Kakšen predlog, vzpodbuda?Hvala.

držim pesti user posted image samo še tale, pa samo še en, potem pa boš tri tone lažja user posted image

(odgovor članu lotoska)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.2.2009 17:05:45   
Anonimen
pozdravljene,vidim da se borite z zadnjimi zdihljaji faksauser posted image ,tak kot jaz.Jaz mam predzadnjega v četrtek in sem hladna ko špriceruser posted image .sem si dopovedla ,da če sem vse te izpite ,kaj vem kolk jih je blo,nardila,bom pa še ta dva.diplomo pa itak.samo  ta teden sem si pa lepo sranje sr....e  zakuhala.v sredo mam zobarja,dopoldne,zašit moram 5 kostumov za pusta do sobote,tamali je doma ,ma uhico vneto... Ko grema po tavečjega v vrtec,tak nič ne morem znanja vsrkavatuser posted image ,ker sta malinavca na bojni nogi non stop(3leta in 1,10mesecev).moj dela do 17h vsak dan..tak da...zvečer ko vsi zaspijo pa me itak že na sedežni vrže v komo.ampak ta dva izpita  internistika pa  psihiatrija bosta kmalu le še spominuser posted image user posted image user posted image .tak ali drugačen.drži se ,želim ti vso srečo,pa vsem ostalim tut.

(odgovor članu Lenck)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
16.2.2009 20:21:25   
kjava
lotoska, kako je šlo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.2.2009 12:43:23   
lotoska
Pred izpitom sem šla po najdaljši poti peš na faks in se mal zluftala, še enkrat prebrala in - naredila!!!  Uf kakšno olajšanje, samo še en, ta pride na vrsto junija.

TomTaylor, Titania in Lenc hvala za vzpodbudo. user posted image   Na "žalost " moram zarad user posted image čist abstinirat, zato bom pa čez kakega pol leta nazdravljala.

Rožica1 upam, da si naredila. user posted image

Mary10, tud tebi želim vso srečo na izpitu. user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?