Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: predvajanje glasbe dojenčku 28.12.2008 22:38:01
|
|
|
|
glen
|
Jaz sem naši princeski že od rojstva dalje zvečer pred spanjem dala poslušati cd z otroškimi uspavankami katerega sem dobila v porodnišnici.Ampak zelo potiho in morem rečt, da ga še zdaj, pri dobrih 4 letih vsak večer pred spanjem posluša da zaspi. Če gremo na dopust ni panike, zaspi tudi brez, ampak doma pa ne ,me kr spomne mami pesmice
|
|
|
|
RE: predvajanje glasbe dojenčku 28.12.2008 22:45:20
|
|
|
|
Najaa
|
Jaz sem tamali od rojstva dalje dajala za poslušat pesmice za dojenčke od Raimonda Lapa. So take prav prirejene za dojenčke in se je odzivala za zvoke.
|
|
|
|
RE: predvajanje glasbe dojenčku 29.12.2008 7:07:12
|
|
|
|
SaaS
|
Moja dva sta tudi kar veliko poslušala glasbo. Pesmi za dojenčke, tudi kakšno klasično, veliko pa tudi drugo glasbo - kakšno bolj umirjeno. Ko je bil čas za popoldanski spanec, smo prižgali glasbo in se zazibali (zaplesali) v spanec. Takrat smo poslušali kakno glasbo, ki je mamici bolj všeč, jasno umirjeno, da sta lahko zaspala. Še zdaj (2,5 in 4 leta) pa jima vsak večer dam malo glasbe za dojenčke, ko smo v posteljah. Nas prav lepo umiri.
|
|
|
|
RE: predvajanje glasbe dojenčku 29.12.2008 7:48:10
|
|
|
|
blemma
|
Tudi jaz svoji hčerki vsak večer predvajam otroške uspavanke v instrumentalni izvedbi in zaspi kar kmalu, po kaki drugi pesmici. Ko se igrava, pa največkrat poslušava otroške pesmice, če le ne pozabim.
|
|
|
|
RE: predvajanje glasbe dojenčku 29.12.2008 9:50:11
|
|
|
|
nia5
|
Moja 7m stara pa zaspi ob Klaidermanu, ji je ful všeč, meni pa tudi
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?