|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   predsemenska tekočina
29.3.2009 10:56:34   
Anonimen
Zanima me koliko izme vas je zanosilo z metodo paziti, se pravi s predsemensko tekočino?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: predsemenska tekočina
29.3.2009 11:05:27   
Anonimen
Midva sva 10 let sexala z metodo paziti, pa nisem zanosila tako, da je čisto odvisno od posameznikov

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
29.3.2009 11:13:29   
Anonimen
Midva sva tako seksala 2 leti, pa nisem zanosila, ko pa sva se odločila za otroka pa sem zanosila takoj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
29.3.2009 11:23:57   
Anonimen
Prvič se nama je že zgodilo, pa sva tistikrat sexala samo 1x v mesecu in sem zanosila.Mislite da imam zato večjo možnost od ostalih?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
29.3.2009 11:44:04   
Anonimen
Mi2 sva pazila 2 leti,vse ok.... ko pa nisva več, se je takoj "prijelo"user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
29.3.2009 13:23:38   
metka_zone
To je metoda, ki ji ni najbolj verjeti. pri nama ni prišlo do zanositve cela 4 leta in potem načrtovana takoj, nasledna zanositev pa nepričakovano. Tako, da se ne preveč zanašat na to!

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.3.2009 13:23:42   
Anonimen
Če ne misliš imeti še enega otroka,potem se zaščitita.
Vseeno je koliko jih je ali pa ni zanosilo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
29.3.2009 13:23:43   
Anonimen
Dokler nisva začela "delat" na otroku sva tako sexala in nisem zanosila. Ko sva se odločila za otroka, pa po dveh mesecih.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
29.3.2009 13:48:20   
Anonimen
Pri nama je bilo isto kot pri metki_zone. 5 let pazila, potem sem zanoila šele po letu in pol s tem da nisva pazila in sva delala a otročku, nato pa spet pazila in nepričakovano zanosila 5 mesecev po porodu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
29.3.2009 14:15:00   
čebelca2
midva sva tako seksala in po dveh letih takšne "zaščiteuser posted image " sem zanosila... zanesljiva glih ni, je pa tko - če si 100% da še ne želiš user posted image si priskrbita drugo zaščito, če si pa želiš pa nekako oklevaš (oziroma če bi bla noseča ne bi blo nič narobe in bi bila veselauser posted image ) ti pa predlagam kr tako metodo... odvisno kaj si želiš - nekateri pari rabijo da jih "vrže" v to in se zavestno še nebi odločili za otroka (jst vem da se takrat zavestno še nebi odločila)... takrat je pa ta metoda ok, pa še najlepše je če te presenetiuser posted image ... to je moje mnenje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.3.2009 22:34:50   
Lenck
Če bi se jih tu oglasilo dvajset, ki niso zanosile, to še vseeno ne bi ničesar pomenilo - ker je to pač res nezanesljiva metoda. Tveganje mora prevzeti vsak sam.

Tudi midva sva prakticirala to, brez zanositve, vendar predvidevam, da tudi zato, ker sem, ko smo se odločili za bebo, morala stati na glavi user posted image (zaradi krvavitev, v bistvu ni hecno) user posted image

< Sporočilo je popravil Lenck -- 29.3.2009 22:36:23 >

Svet je takšen, kakršnega vidiš. In vidiš ga tako, kot ga želiš videti.

(odgovor članu čebelca2)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.3.2009 8:09:29   
Anonimen
Saj otrok je več kot dobrodšel.Tako da pustimo se presenetiti.Danes mi že zamuja.

(odgovor članu Lenck)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
30.3.2009 11:32:36   
Lenck
Če je dobrodošel, potem pa e vem, zakaj ne kar s semensko tekočino user posted image

Svet je takšen, kakršnega vidiš. In vidiš ga tako, kot ga želiš videti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
30.3.2009 11:47:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Lenck

Če je dobrodošel, potem pa e vem, zakaj ne kar s semensko tekočino user posted image

user posted image

(odgovor članu Lenck)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
30.3.2009 11:49:21   
tia12
Midva sva tudi pazila in nisem zanosila. Ko pa sva se za otročka odločila, sem zanosila takoj v prvem poskusu, prvi mesec, ko nisva pazila....bravo midvauser posted image user posted image user posted image

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
30.3.2009 21:33:45   
Jelcy
Tudi pri nas je bilo tako da sva samo pazila pa ni blo nic, ko sva se odlocila sem takoj zanosila...Mislim, da zelo tezko tako zanosis, prej ce se "tip" ne zna zadrzat in mu malo "uide" pol pa to pripises predsemenski tekocini. Tako jaz razmisljam, ne trdim da je tako!

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 16
1.4.2009 17:36:29   
Tehtnica25
Nama se je tako zgodilo, ceprav je pazil..sexala sva pa tako 2 meseca ... sedaj se ze veseliva novega clana user posted image

(odgovor članu Jelcy)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?