|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   predolgi cikli
26.8.2008 13:33:06   
Anonimen
zanima me, če je to res, da imaš lahko težavo z zanositvijo, če imaš dolge cilke? jaz dobim M približno na 33 dni.
je to res, da mogoče sploh nimaš ovulacije, če imaš dolge cilke?
hvala vnaprej za odgovor!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: predolgi cikli
26.8.2008 13:42:20   
puncica
po moje ni to kriterij, punce imajo redno menstruacijo na 28 dni, pa ne morejo zanosit, jaz sem imela ful neredno menstro 25-35 dni, enkrat je celo 3 mesce nisem imela pa sem zanosila zelo hitro (prvič po 3 mescih in drugič v prvo ko nisva pazila).

Po moje lahko to pokaže le preiskava, al pa mogoče redno merjenje temperature (v času ovulacije se mi zdi da je temperatura malo povišana).

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.8.2008 13:45:59   
piamaria
Po pravici, ne vem, jaz imam točne- sem imela, 10 krogov sva tekla, preden je drugiš uspelouser posted image prvič in drugič pa takoj....največ je psiha.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.8.2008 13:50:57   
DannyS
Moji cikli so dolgi, tudi do 42 dni. Me pa zanima ali je kaka možnost da bi se kaj prijelo pri spolnih odnosih v času menstruacije in v prvih dneh po njej, verjetno bolj majhna?

(odgovor članu piamaria)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.8.2008 14:02:15   
Jančika_
Kolikor se spomnim, so problematični ciklusi nad 50 in pod 21 dnevi. Jaz jih imam nekje na 30-33 dni, pa nisem imela nobenih problemov z zanositvijo. 

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.8.2008 14:03:16   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: DannyS

Moji cikli so dolgi, tudi do 42 dni. Me pa zanima ali je kaka možnost da bi se kaj prijelo pri spolnih odnosih v času menstruacije in v prvih dneh po njej, verjetno bolj majhna?

možnost je vedno, čeprav glede na to, da imaš tako dolge cikle, bolj malo verjetno.

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.8.2008 15:08:45   
tanja28
Pozdravljena DannyS!

Glej če imaš cikle dolge 42 dni, je bolj težko da bi lahko zanosila v času menstruacije ali takoj po njej. To pa zato ti bom razložila na primeru. Če imaš menstruacijo naprimer 5 dni in bi zanosila peti dan menstracije pomeni da si imela peti dan menstruacije ovulacijo, vendar bi potem imela cikluse dolge 21 dni ker najkasneje 16 dan po ovulaciji dobiš menstruacijo, kasneje ne. Memstruacija nastopi med 10 in 16 dnevom po ovulaciji. Upam da sem ti razumljivo napisala, drugače pa je dosti o tem na netu vpišeš menstruacija in ti vrže zadetke.

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.8.2008 9:28:12   
DannyS
Ja sej to mi je vse jasno, sem upala da vseeno obstaja kak %. Ampak itak sva se sedaj odločila za bebico, tako da bova aktivna tudi ob tistih D dnevih. Jaz sem itak bla za že prej, mojega pa je blo še malo bau bau...:)

(odgovor članu tanja28)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.8.2008 20:15:49   
Anonimen
Kdaj pa delate test, če imate različno dolge cikle? prvi dan izostanka M ali na dan, ko ste najdalje čakale na M?
ali je možno, da je prvi dan izostanka M (28/29 dan) test negativen, nekaj dni (32/33 dan) kasneje pa pozitiven? Hvala za odgovor!!

(odgovor članu DannyS)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Ringaraja
_Anja_

Na Ringaraji sem:

dnevno (58%)

tedensko (27%)

mesečno (15%)

Število vseh glasov: 169

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!