Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
predolg jezik v službi... 19.8.2005 13:46:24
|
|
|
|
ZARA
|
ja tako je janapan...sigurno drži,da se v manjših kolektivih lažje dobro razumeš! Vsaj jst mam take izkušnje...ma ko jih šljivi,pa kaj če te ne marajo,sej ne živiš z njimi...sam te razumem,jst bi zelo težko delala z ljudmi,ki me ne prenesejo in obratno!
|
|
|
|
predolg jezik v službi... 19.8.2005 13:49:49
|
|
|
|
anitaz
|
najtežje je delati v skupini kjer so same babe!tam se pa sploooh mečejo polena pod noge...vsaj pri nas je tako. pri nas smo samo 3, pa še to je z eno non stop prepir...najbolje je delati med samimi moškimi :)-
|
|
|
|
predolg jezik v službi... 19.8.2005 13:50:15
|
|
|
|
anitaz
|
janapan...tko je :zmeden2:
|
|
|
|
predolg jezik v službi... 19.8.2005 13:52:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, anitaz, to je res. A pa ni to brez veze?! Mater, pa tako fletno bi se lahko imeli. Sama fovšarija in opravlja tja v tri dni. Je pa tudi od vodilnih veliko odvisno, kakšno vzdušje je v kolektivu.
|
|
|
|
predolg jezik v službi... 19.8.2005 13:53:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Jest tudi takoj za vsakega, ki se mi prijazno nasmeje, takoj mislim, da je moj prijatelj, in me je tud že tolklo po glavi.
|
|
|
|
predolg jezik v službi... 19.8.2005 13:55:02
|
|
|
|
artista7
|
janapan, dons si je folk samo še fovš in kakor hrbet obrneš... sem sama skusila, ti očitno nisi med faksom dosti delala prek študenta.. povem ti samo to- ženske so veliko bolj žleht kot moški, verjemi mi! pa ne da neki šimfam, sploh ne.. to so samo izkušnje.. sploh pa se vsi grozn bojijo konkurence..:( žalostn pač
|
|
|
|
predolg jezik v službi... 19.8.2005 13:57:58
|
|
|
|
nejcko
|
Mah, verjetno je res tako. Sama pa v bistvu nimam ne vem kakšnih slabih izkušenj - pridem v službo, naredim, kar je treba, skoraj nikoli ne spletam kakšnih tešnejših vezi in grem. Služba : privat in meni se tako še nejbolj obnese.
|
|
|
|
predolg jezik v službi... 19.8.2005 13:58:47
|
|
|
|
nejcko
|
Pa tipkat več ne znam, očitno.
|
|
|
|
predolg jezik v službi... 19.8.2005 14:09:01
|
|
|
|
anitaz
|
Splišni...itak je brez veze...ampak-konkretno pri nas je tko,da so tiste starejše gospe,ki so že dlje časa pri firmi,fovš nam mlajšim..:zmeden2: pol pa opravlajo 100 na uro..sam k ne vejo,da pol itak vse do nas pride :)- lahko bi se mel lepo,ja... še enkrat-najboljš je s samimi desci delat:bravo:
|
|
|
|
predolg jezik v službi... 19.8.2005 14:11:58
|
|
|
|
Anonimen
|
To je res, jaz sem eno poletje delala med samimi moškimi - nepozabno! No saj tudi babe so mi znale narediti nepozabno, ampak malo drugače :)-
|
|
|
|
predolg jezik v službi... 19.8.2005 14:14:22
|
|
|
|
Pajaca
|
Služba je služba, družba je družba. To mi je blo jasno že pred prvo službo. Saj so lahko v službi čist ok ljudje, pa lahko so čist fajn pa prjazni pa vse, ampak to so še vedno sodelavci in ne prijatelji. Tko da jaz se držim naslednjega: - alkohola ne pijem, tud za nazdravt ne. Sem raj ena zafrustriranka ki se ne zna zabavat, ko pa pijanka - privat življenje je samo moje. Ok naj vejo da mam mulca pa da sem noseča, pa da ma mulc ošpice pa da noče ponoč spat. Sam to da sva se s Pajacom zarad kosila skregala jih pa ne zanima - ne blebetam neumnosti, ker nikol ne vem kdaj mi bo kdo kaj naprej vrgu in to ravn takrat ko ne bi blo treba.... Faks pa.... pozabi. Tam smo bli vsi na istem z istim ciljem: kako čimlažje do diplome in se vmez fajn zabavat. Tle so pa sam še stolčki in plače.
|
|
|
|
predolg jezik v službi... 19.8.2005 14:48:47
|
|
|
|
Baldi
|
Ja, pa še res je..."mama" že od nekdaj opozarja, da predolg jezik lahko tudi tepe:)
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......