Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pred porodom - vrtoglavica 26.11.2007 13:07:04
|
|
|
|
silvya
|
To se je dogajalo meni, samo da je trajalo več časa. Verjetno si postala slabokrvna. Najbolje bo res oditi k ginekologu.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.11.2007 13:11:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: pred porodom - vrtoglavica 26.11.2007 13:12:21
|
|
|
|
Anonimen
|
pojdi direktno vP - škodit ne more! lahko je kaj hujega, pa da se ne boš tepla po glavi potem! ali pa kar pokliči na 112 pa ti bodo povedal! Vsekakor se jaz ne bi igrala s tem.... 14 dni pred rokom! tudi če sedaj rodiš je vse OK
|
|
|
|
RE: pred porodom - vrtoglavica 26.11.2007 13:16:20
|
|
|
|
sazi
|
meni se je dogajalo podobno, le da zaradi visokega pritiska sem se šla pokazat v porodnišnico, pa so mi rekli, naj si kontroliram pritisk - je bil vedno visok ko se je vse ponovilo 14 dni pred rokom, so mi sprožili porod le pojdi se pokazat, škodit ne more
|
|
|
|
RE: pred porodom - vrtoglavica 26.11.2007 17:19:37
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Definitivno si prekontroliraj pritisk če le imaš možnost kje doma. Če je visok, takoj k zdravniku, magari k dežurnemu, drugače pa do 90/130 še gre, potem pa je alarmantno. Men se je to dogajalo zaradi pritiska!
|
|
RE: pred porodom - vrtoglavica 26.11.2007 19:45:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Preverila pritisk - 115/69, tako lepega že nekja časa nisem imela. Dodatek železa jemljem redno. Malo sem ležala, pa je bilo bolje. Če bo trajalo, bom šla res do svojega g, sicer ga imam pa že v sredo. Počutje res še ni najbolje, včeraj pa krasno, sem rekla, da sploh rodit ne bi šla. Bom raje tiho. Kaj pa to lahko vpliva na otroka? Čutim na srečo ga, še prav živahen je bil danes, ponavadi ni. Je pa res, da ko stojim, čutim križ, kot da bi mi dal nekdo lokalno v njega. LP
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.11.2007 21:23:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?