Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
pred mesecem dni sem splavila 1.7.2005 21:54:19
|
|
|
|
prestrašenka
|
Pozdravljene, no, zdaj sem že nekoliko bolje, bilo ap je grozno. Od 1. maja do 24. maja sem krvavela, imela krče, ful malo jedla in še to zbruhala. Potem je bilo vseh muk in na žalost tudi velikih pričakovanj konec tisti ponedeljek 24. Grozna izkušnja z Urgenco, so me najprej poslali kar domov, češ da premalo krvavim, tko da sem splavila kar doma ... Skratka,zdaj imam prvo menstruacijo po splavu in se počutim že dosti bolje. Upam, da naslednjič ne bo tako in da bom vesela, poskočna, športna nosečnica. Koliko časa mislite, da je prav, da paziva s fantom? Zdi se mi, da sem splavila zelo pozno, bila sem v 14. tednu. Ful me skrbi, da je z mano kej narobe. Lepo se imejte,
|
|
|
|
pred mesecem dni sem splavila 1.7.2005 22:02:38
|
|
|
|
Jančika_
|
Danes je točno en mesec, odkar sem drugič splavila. Po prvem splavu (z abrazijo) mi je G svetoval en ciklus počitka, zdaj tri. Tudi Pušenjak svetuje nekako tako, slišala pa sem tudi mnenja, naj bi se čakalo 6 mesecev in več. Dva spontana splava zapored veljata za nesrečno naključje in Pušenjak pravi, da je tudi pri treh še vedno 80% možnosti, da gre samo za to - za nesrečno naključje. Poglej tudi na RR forum Spontani splav, tam boš našla še kaj odgovorov. Držim pesti, da boš kmalu spet nosečka, pa z dobrim koncem!:rozica:
|
|
|
|
pred mesecem dni sem splavila 1.7.2005 22:03:00
|
|
|
|
cmokec
|
Žal mi je, da se ti je to zgodilo. :(:duda::duda: Vse napotke za naprej bi ti moral pojasniti tvoj G. Al si imela abrazijo, al si se čisto sama ščistila? Težko ti povem, a večini je bilo svetovano, naj počaka vsaj 3 menstrualne cikluse. Kaj več boš zvedla na podforumu Splav....
|
|
|
|
pred mesecem dni sem splavila 1.7.2005 22:04:05
|
|
|
|
cmokec
|
Oprosti, znaki so pomotoma dodani napačni, pravilni so vsekakor tile :(:(:(
|
|
|
|
pred mesecem dni sem splavila 1.7.2005 22:12:28
|
|
|
|
vika1
|
Lep pozdrav! Tudi jaz sem splavila doma.........In tudi maja-11,pol pa še sledila abrazija.Grozno,ko vidiš svojo pikico......9 ted. je bila stara.Ta slika je ostala v mojem spominu,zavedno!Ampak zdaj se že pobiram,počasi,počasi in upam da bom zmogla.In tudi upam,da naslednjič ne bo tako končalo.Zdaj bova pazila do septembra,pol pa .....No nevem,nekateri sploh ne čakajo in gredo takoj v akcijo.Odločitev je tvoja.Srečno in naj vam rata!!!!!!
|
|
|
|
pred mesecem dni sem splavila 1.7.2005 22:57:28
|
|
|
|
mammika
|
Jaz sem po dveh zaporednih spontanih splavih čakala 3 mesece potem pa hop v igro... Upam da bo LP :rozica:
|
|
|
|
pred mesecem dni sem splavila 2.7.2005 8:54:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Žal mi je, da si morala to doživeti. Kot je bilo napisano zgoraj, po dežju vedno posije sonce. Moja kolegica je imela splav v 4 tednu nosečnosti oz. en teden po tem, ko je za nosečnost izvedela. Po treh mesecih je bila srečna :nosecka: in danes ima dva zdrava in živahna otročka.
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......