|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prebavne motnje
27.7.2006 11:55:51   
pikecpokec
Helow!
Javlja se vam še ena nosečka!
Sem v 14. tednu in do sedaj nisem imela nobenih težav (nič bruhanja, slabosti, ...), razen da mi kar naprej teče kri iz nosu!
Imam pa eno težavo, in sicer s prebavo. Kar naprej sem zaprta (3-4 dni), potem pa za en dan dobim drisko (1X grem na WC, potem pa je vredu), in potem spet 3-4 dni nič.
A je katera od vas imela takšno težavo? A mislite da je to kaj narobe? Bi mogla iti k zdravniku? Drugače se počutim odlično, razen da me zdeluje tale vročina (koga pa ne?!)

LP vsem nosečkam in čestitamuser posted image

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prebavne motnje
27.7.2006 12:04:04   
crci06
Mislim, da smo si večina pri uravnavanju prebave pomagale z donatom.
Malce pobrskaj po RR, je blo kar nekaj debate.

Sicer je pa meni G glede zaprtja rekla: "stran sladkor, stran bela moka, pa boš tud kakat lahko šla, boš vidla!"

Mislim, da je nasvet dober, samo bolj malo se ga držim user posted image

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.7.2006 12:10:06   
Geja
Čestitke za nosečnost user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.7.2006 12:37:42   
Anonimen
Mislim, da so tvoje prebavne težave čisto klasična nosečniška nevšečnost. Pomaga donat, laneno seme, marelice, suhe slive,... 

Lepo nosečnost in veliko veselja v materinstvu! 

(odgovor članu Geja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
27.7.2006 13:05:43   
muha1
Suhe marelice fejst pomagajo-vsaj meni so. Jaz sem pojedla 5 marelic in čez pol ure že sedela na WCju user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.7.2006 18:37:52   
evica23
Meni so najbolj pomagale suhe slive namočene čez noč v vodi in vsako jutro en navaden LCA jogurt.

(odgovor članu muha1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.7.2006 19:43:44   
ircica
Meni dajejo suhe marelice samo zvočno/aromatične učinke. Podobne težave kot OP pa imam tudi že dva meseca. Še najbolje se mi je obneslo laneno seme, donat, magnezijeve tablete in kokakola brez mehurčkov.

(odgovor članu evica23)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.7.2006 23:07:53   
Anja167
Meni se je dogajalo isto. Zdaj (22. teden) je že malo bolje.

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.8.2006 15:22:17   
alenkat
Tudi jaz sem imela prebavne motnje (problem zaprtja) dokler nisem spremenila prehrane. Iz jedilnika sem tako izločila belo moko, beli sladkor ter mene osebno so zapirali tudi mlečni izdelki in krompir. Pojem pa veliko sadja ter suhih sliv.
Želim ti lepo nosečnost

(odgovor članu Anja167)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.8.2006 18:16:50   
Strawberrie Cherrie
Actimel user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alenkat)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
8.8.2006 8:58:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
8.8.2006 9:29:02   
Naja30
Čim manj bele moke, sladkorja - kot je že ena napisala in čim več sadja in zelenjave. Po treh dneh boš kot prerojena!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......