Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: prebavne motje ali začetek poroda? 22.5.2009 8:15:53
|
|
|
|
higuys
|
Kaj mi svetujete? da se odpraviš v porodnišnico, ko bodo "krčki" na 5 minut. Lahek porod in zdravega otočka
|
|
|
|
RE: prebavne motje ali začetek poroda? 22.5.2009 8:58:17
|
|
|
|
Splišni
|
Tud jaz mislim, da se začenja. Jaz bi šla kar v P ali pa vsaj poklicala za mnenje.
|
|
|
|
RE: prebavne motje ali začetek poroda? 22.5.2009 10:47:39
|
|
|
|
Eillish
|
Morda pa gre za čiščenje telesa pred porodom. Isto se je namreč dogajalo z mano dan pred porodom. Kot so ti svetovale predhodnice, pojdi na pregled in srečno!
|
|
|
|
RE: prebavne motje ali začetek poroda? 22.5.2009 11:45:00
|
|
|
|
t5t6
|
Moj drugi porod: zjutraj (dva dni pred rokom) se zbudim in mi šeravfa po trebuhu, neprestano me je tiščalo na WC in ni mi šlo za jest, pa sem rekla se grem pokazat. Sestra mi izmeri popadke in reče to ne bo nič saj nimate nobenega popadka, potem pa me zdravnik pregleda in mi reče, da ne smem niti na WC več, ker bom tam rodila. No in čez pol urce sem res rodila, popadkov pa sploh nisem imela, ful čudno. Tako, da če filing govori, da se nekaj dogaja se rajši pojdi pokazat.
|
|
|
|
RE: prebavne motje ali začetek poroda? 2.6.2009 10:56:15
|
|
|
|
Splišni
|
Očitno je bil začetek poroda.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?