|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prebava pred porodom
30.9.2007 16:01:05   
taja83
Živjo punce!

Danes je moj Dan D, no in do sedaj sem še vedno v enem kosu. Me pa zanima nekaj. A je mogoče katera imela kaj težav s prebavo pred porodom. Ker jaz sem danes šla že ene 3x na veliko potrebo. s tem, da prvič je bilo v redu, drugič sem driskala in imela zraven takšne krče zadaj, tretjič pa sploh nisem nič spravla iz sebe mela sem pa tud ful krče, kjer sem kar avtomatsko stiskala da bo kaj šlo ven, me je že strah blo, da bo spredaj kaj ven padlo.
Hvala za odgovore
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prebava pred porodom
30.9.2007 16:24:30   
suzanamai
Draga taja83, tole me pa full spominja na mojo sestro lansko leto. Bila je mesec pred rokom in me je klicala, da jo že cel dan prebava daje in ko gre kakat je malo bolje, potem pa spet isto. naj povem da je pričakovala 4 user posted image . No ap sem ji rekla naj se obleče in pripravi, da jo peljem v lj v porodnišnico. Ura je bila 13 ob 15h pa je že pestovala svojo punčko.

Svetujem ti da se počasi odpraviš v porodnišnico, da ne boš kaj po pomoti spustila v školjkouser posted image user posted image user posted image

Pa vso srečo

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu taja83)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.9.2007 16:26:32   
fjola
Ja tudi moji znanki se je zgodilo enako. cel dan je hodila na wc, potem pa je bila v pol ure štručka zunaj.... Pri prvem porodu pa sama nisem imela s tem težav. So mi morali kar klistir dati. Upaj, da se boš sama sčistila, ker je klistir fej in fuj....

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.9.2007 16:28:17   
poliloni
Možno pa, da je vse skupaj zaradi živcev - pri meni je podobno pred kakšnim izpitom, kakršno koli pomemno odločitvijo,... In ker je ravno tvoj dan D... Mogoče.
Sicer pa držim pesti za kar se da krajši porod in veliko prijetnih trenutkov ob user posted image !!!!

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.9.2007 16:47:31   
taja83
Suzanaimai in fiola močno upam.da bi blo tko kot pravita vidve. sicer me  tko nič ne zvija me je samo enkrat danes, pa sramna kost me mal boli. tko da upam, da še pred jutrom grem. sicer skoz pričakujem tiste popadke kjer te zvija kot pred M, ampak itak je pri vsaki drugače.. bomo videli kaj bo iz tega

(odgovor članu poliloni)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.9.2007 17:29:32   
bina30
Evo ravno danes sem v reviji Mama (posebna izdaja Nosečnica) prebrala tole: " Telo se čisti in pripravlja na porod. Praznjenje črevesja lahko tudi povzroči krčenje maternice in s tem sam porod. Pijte veliko vode, izogibajte se hrani, ki bi pospešila prebavo, napenjala..... Porod se lahko kmalu začne, morda že v nekaj dneh."
Torej, veselo pričakuj vsak dan, ko se bo začelo zares, tvoje telo se intenzivno pripravlja. Vso srečo!!!!!!

(odgovor članu taja83)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.9.2007 17:29:41   
scubadiver
Taja83 če je to to ti želim čim krajši porod in seveda čim manj boleč user posted image  

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu taja83)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.9.2007 18:41:42   
miška piška
no tukaj ena, ki je imela tako super prebavo, kot ti, Taja83! to je trajalo kakšen dan, ampak me je res non stop tiščalo kakat, tako da na koncu nisem nič več iz sebe spravila, zvečer mi je pa voda odtekla, pa smo šli! tako da za klistir v porodnišnici ni ostalo veliko hehe!
tako da srečno v naslednjih urah!!

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.9.2007 19:12:33   
2.2.
na tvojem mestu bi kar šla v porodnišnico, če ne pa vsaj pokliči pa vprašaj.
ker jaz sem imela tudi v trenutku tako situacijo kot ti; začelo se je ob 17:30 , ob 18:30sem kar poklicala in šla v porodnišnico, ki je oddaljena za 45min vožnje in ob 19: 50 sem že imela v naročju hčerkico. rodila tako hitro da se dragi še ni uspel preobleči za v porodno.
pa lep porod ti želim

(odgovor članu miška piška)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.9.2007 19:26:02   
Pingvinčica
Ja tudi jaz sem imela takšno prebavo zvečer malo pred 6 zjutraj pa sem že pestovala mojo princesko. Čim lažji porod ti želim in seveda zdravo user posted image .user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.9.2007 19:27:51   
Maxica
Ja, mislim, da bo to to. Telo se pripravlja na porod in samo čisti. Tudi pri meni je bilo tako.user posted image  Srečno.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.9.2007 20:11:42   
valči
Sedaj pa me je kar malo stisnilo,namreč meni se že kak teden to dogaja,danes in čeraj malo bolj pravkar sem z Wc-ja že ene 6-7ič,pa pika me nekje v nožnici in občasno reže fejst nekje notriuser posted image
Mogoče me je samo strah jutrišnjega pregleda,da bi me poslaluser posted image rodit,ker tisto pikanje mi je malo čudno.
Upam,da boš pred mano rodilauser posted image user posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.10.2007 9:44:07   
bina30
Očitno Taja83 že leži v porodnišnici in rojeva ali pa že celo pestuje svojega dojenčka.........user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.10.2007 11:07:45   
taja83
Ojla punce!

Na žalost sem še kar tukaj. user posted image Celo noč nisem mogla spat, pa ne zaradi tega, ker bi me kaj matralo ampak ker nisem mogla sem bila kar pripravljena, da bom šla pa nič. Sicer sem šla ponoči ene 10x lulat, pa sramna kost me je tko bolela da sem komi iz postle vstala ampak še kar sem v enem kosu in čakam, če bo kaj kmalu se kaj začelo.

(odgovor članu bina30)
Neposredna povezava do sporočila: 14
1.10.2007 11:32:53   
Naja30
Meni se je tudi tako začelo. Poleg nerednih popadkov sem veliko obiskovala wc tisti dan. Zvečer mi je šel čep, pa sma kar šla v P. No, tam mi je pa na pregledu še voda odtekla.

Saj bo!

(odgovor članu taja83)
Neposredna povezava do sporočila: 15
1.10.2007 13:46:15   
novakatja
Jaz sem tudi  imela dan D včeraj, pa sem se sprehajala kot nora, pa nič. Samo ful nerednih lažnih popadkov, pa zbadanje čisto spodaj nekje. Sem pa že 10 dni totalno zaprta, odkar se mi je spustil trebuh in so se začeli lažni popadki.

Ful zoprno tole čakanje, a ne? Pa še veš ne, kdaj točno bo treba v porodnišnico, mene je strah, da ne bi šla dovolj hitro...

(odgovor članu taja83)
Neposredna povezava do sporočila: 16
1.10.2007 15:13:03   
taja83
Ja novakatja tudi jaz sem se včeraj ful sprehajala pa ni bilo nič. drugače pa mam jaz zadnje čase kar v redu prebavo. danes se itak spet odlično počutim, tko da res ne vem kdaj bom šla. upam da se samo začne in da ne bo treba da bi mi sprožili. ampak tole čakanje je res grozno. kar ne morem verjet da je preteklo 9 mesecev in da sem komaj čakala 30.9 zdaj pa očitno bom še kar čakala. želim ti, da se ti čimprej začne in da boš imela čim lažji porod.

(odgovor članu novakatja)
Neposredna povezava do sporočila: 17
2.10.2007 20:33:02   
novakatja
Hvala enako taja 83! Upam da ne čakaš več, jaz še vedno.

(odgovor članu taja83)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?