|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prebarvali bi stanovanje
30.3.2009 12:08:55   
bobika
Že nekaj časa se ubadam s tem v kakšno barvo bi prebarvali stene dnevne, jedilnice in kuhinje. Vsi trije prostori so v enem in je vse skupaj povezano. Sedaj so vse stene bele in sem se jih naveličala.
Kuhinja je sijaj rdeča, bela, stena je temno siva. V dnevni je pohištvo črno belo. Kakšne bave bi vi uporabili pri stenah v teh prostorih.
K tej rdeči mi nobene ne gre zraven.
Všeč so mi npr. vijolična, roza, zelena, ampak te se mi ne zdijo, da bi pasale zraven.
Vsako mnenje bo dobrodošlo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prebarvali bi stanovanje
30.3.2009 12:27:33   
AinB
Vijolčno daš lahko v dnevno, če imaš že črno pohištvo bo čisto v redu. Kuhinjo pa bi jaz prebarvala s kakšno pastelno. V jedilnici pa si lahko daš kakšno bordurico, ki ti bo vijolčno iz dnevne in pastelno barvo iz kuhinje, povezala.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.3.2009 15:00:29   
t5t6
Jaz bi v kuhinjo dala zeleno bolj svetlo "grah", z rdečim pohištvom bi šlo ful dobro, dnevno pa bi pobarvala vijolično tako bolj nežno ali pa antično roza, ki gre zelo dobro k zeleni, hkrati pa bi poživela črno pohištvo. Če pa misliš, da vijolčna nebi šla k rdeči kuhinji bi dala svetlo rumeno ali pa svetlo modro kar pa gre k rdeči.

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.3.2009 8:35:27   
Ekaz
Ni potrebno, da pobarvaš cele stene. Lahko na eni steni npr. narediš tri široke črte. Vsaka črta široka npr. 40 cm, med vsako pa 5-10 cm presledka. Tudi ni nujno, da so te črte v eni barvi. lahko je ena vijolična, druga drug odtenek vijolične,...Jaz imam tako v jedilnici, ker se mi je zdelo, da bo cela stena prehuda in je res nekaj posebnega.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.4.2009 9:29:43   
rija
bobika, jaz bi ne kaj dosti eksperimentirala z barvamiuser posted image  vse kar imate, so zelo močne barvne kombinacije, ki meni kličejo po umiritvi....rdeče, črno, bela...

zraven bi dala edino kakšno sivkasto steno, nič opaznega.

na tvojem mestu bi se v avstriji ozrla za kakšnimi tapetami, ki bi jih dala samo v kakšnem traku za zravenuser posted image  poživijo, pa dodatno ne obremenijo prostora. pa kakšne dodatke: pojštre recimo v bolj živih barvah za dnevno. pa kakšne abstraktne slike. ali pa steno polno manjših slik, ki ste jih izdelali sami, glede na to, da vem, da imaš žilicouser posted image  pa kakšne dobre panelne zavese....

meni je tudi vijola ful všeč, samo se mi ne da celotnega koncepta spreminjat. preveč delauser posted image

< Sporočilo je popravil rija -- 2.4.2009 9:31:41 >

...vox populi...

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.4.2009 9:51:16   
bobika
Rija, kje v avstriji pa se kupijo te tapete? Maš kak link?
To se tudi meni, zdi, da mi ta rdeča preveč šajna in bi se z vsako drugo barvo tepla. Nimamo pa niti kake stene, ki bi bila čisto prazna, tako, da bi res morali nekoko s kakšnimi traki urediti.
Če bi še enkrat opremljala ziher ne bi mela več rdeče kuhinje, ampak samo belo :D
Takrat lahko kr vse kombiniraš zraven vsake tolko časa druge barve, sedaj pa je res preveč dela, da bi vse to spreminjali.

Hvala vam vsem, za ideje.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.4.2009 13:17:22   
rija
PA KAJ jaz vedno govorim: bela kuhinja je zakonuser posted image user posted image user posted image

idi v Kiko v grazu ali pa v Haus und Heim na nasprotni strani od SCW...pri momaxu

...vox populi...

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.4.2009 10:05:23   
ALWAYS LARA
odvisno kok maš velik ta prostor kjer je vse to notri. če je prostor majhen, potem bo težko kombinirati več barv z rdečo, ker je dejansko zelo dominantna barva in glede na to, da imaš fronte rdeče je te rdeče vrjetno precej. tako da ja siva in bela sta idealne za zraven, če imaš dnevno v črno beli kombinaciji bi kvečjemu lahko recimo nardila kje še kako rdečo črto na steno ali pa kako tapeto, kak rdeč dodatek, ne vem vaza, povšetr, vzorec na zavesi, prt na mizi, luster nad jedilno mizo... mogoče bi lahko kako steno azbila dudi 3 dimenzionalno recimo, da bi kak pas oblekli v kak temno siv kamen, da dobiš drug relief
če pa je prostor velik potem pa ni problema ..lahko narediš tako da barvno ločiš te prostore. recimo kuhinja je rdeča, jedilnica ne vem močno pink, dnevna pa zelena..nikjer ne barvaš celih sten...prvotna barva je vedno bela, potem pa se malo igraš..pobarvaš kak pas ali nalepiš tapete v pasu, ali pa kak stenski tatu. super zadeve se dobijo že narejene... in potem seveda še v samem prostoru kombiniraš z dodatki..recimo na steno v dnevni daš zelen tatu in zelen tepih na tla, kako sliko na steno, deko na kavč...

če bi dala sliko prostora bi bilo lažje kaj svetovati..

šablone za stenske poslikave http://www.hobbyart.si/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=236&Itemid=1

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.4.2009 10:15:14   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: ALWAYS LARA

šablone za stenske poslikave http://www.hobbyart.si/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=236&Itemid=1

joj, ful "hude" šabloneuser posted image Me prav zanima, kaj bomo mi izbrali, ker je toliko idej.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu ALWAYS LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.4.2009 17:11:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rija

bobika, jaz bi ne kaj dosti eksperimentirala z barvamiuser posted image  vse kar imate, so zelo močne barvne kombinacije, ki meni kličejo po umiritvi....rdeče, črno, bela...

zraven bi dala edino kakšno sivkasto steno, nič opaznega.

na tvojem mestu bi se v avstriji ozrla za kakšnimi tapetami, ki bi jih dala samo v kakšnem traku za zravenuser posted image  poživijo, pa dodatno ne obremenijo prostora. pa kakšne dodatke: pojštre recimo v bolj živih barvah za dnevno. pa kakšne abstraktne slike. ali pa steno polno manjših slik, ki ste jih izdelali sami, glede na to, da vem, da imaš žilicouser posted image  pa kakšne dobre panelne zavese....

Se v celoti podpisem, samo panelne zavese bi spustila.

Veliko lepih tapet imas tudi na http://www.tapete.si., poglej, mal za guste :).

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
14.4.2009 20:18:42   
bobika
Da dam še par slikic stanovanja. Otroški del (previjalna in stajica) gresta v otroško sobo :) pravtako igrače.
Sedaj je še vse bolj v grobem stanju. Ko bodo stene pobarvane pa sledijo še detajli.
user posted image
del kuhinje (stena v kuhinji je siva - steklo)

user posted image

user posted image
Med dnevno in kuhinjo je čez četrt stanovanja pregradna stena

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.4.2009 8:19:50   
ALWAYS LARA
aha...vidim, da zadeva ni prov velika. kuhinja je že čist prenatrpana. tuki nimaš kej narest. dnevno pa je mal spraznit..igrače in to kar si že rekla, pa jaz bi to omaro za tvjem poštrihala recimo na eno svežo zeleno. več ne bi barvala, ker boš zabila prostor. nujne so svetle barve. pa dimnik bi pustla bel in gor dala kake žive slike recimo tri manjše eno pod drugo. pa tistele omarce v dnevni bi mal spraznla :) sploh una vitrina me kr mal nervira, se mi zdi da ful zabije steno. bi jo raj preč dala pa kako sliko na steno :) al pa enkrat tv na steno :) pol pa raj kako večjo lončnico ke zravn kavča pod okn. v zelen lonček.
jedilnico je praktično v dnevni? ne vem kašna je stena tm zravn mize?

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.4.2009 9:52:00   
bobika
Ja res je vse kr natrpano, čeprav se mi zdi, da še kr se da nekak dihat. Ko pogledaš iz ene strani na drugo, je kr odprt prostor.
Ja in vse je še v takem grobem stanju. Polno je stvari, ki jih trenutno nismo imeli kam dati. Zato pa v kratkem rabimo preobrazbo. In tudi zato nimamo nekih detajlov še.
Tista vitrina je že nasploh polna vse krame, ki jo mamo in nasplošno kazi vse skupaj, pravtako računalniška miza in vse otroške stvari. Samo to so malenkosti, ki bojo v kratkem pospravljene. Ampak tega se bomo lotili v enem user posted image .
Ja jedilnica je kr povezana z dnevno. Stena med kuhinjo in dnevno je prazna in bo slika na njej.
Hvala za vsako mnenje, sem jih vesela user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 13
16.4.2009 13:59:32   
ALWAYS LARA
no potem bi lahko na to steno pri jedilnici dal kak tatu v isti zeleni kot bi bla stena v dnevni, al pa tapeto.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.4.2009 7:22:42   
ALWAYS LARA
še en dobr link http://www.prointerieri.com/fototapete/galerija.php

Neposredna povezava do sporočila: 15
17.4.2009 16:11:09   
bobika
Hvala, sem že gledala in so mi oni maki full dobri, pa še na vmesno steno bi pasali user posted image .
Koliko je kaj cena tega? Glede na to, da so že tatuji zelo dragi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 16
19.4.2009 21:33:18   
ALWAYS LARA
ne vem koliko so cene, najbolj da pokličeš pa se pozanimaš

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?