Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
preživnina po novem zakonu 2.9.2004 15:46:46
|
|
|
|
Taša
|
Sploh ne gre zato. Če jo resnično ne bi želela plačati bi lahko zaprosila za oprostitev plačila sodnih taks.!!!
|
|
|
|
preživnina po novem zakonu 2.9.2004 16:34:53
|
|
|
|
NinKa
|
Se pridruzujem Klukici! Tut jaz studentka, ne vem, ce se me bodo "usmilili" na faksu in mi vrnili status, ker sem bila rizicno noseca, naredila pa nisem vseh izpitov, 2 mi manjkata za letnik, ostale sem uspela sedaj z miskotom. Ne tut ce mi ga ne dajo nazaj, bom pa sla raje delat ko pa kaj druzga delala in se pretvarjala, da sem samohranilka. Srecna sem, da imam ob sebi nekoga, ki mi pomaga z vsem, saj drugace ne bi uspela. Starsev ni ne enih, ne drugih - tako da z dragim vse urejava sama. Ce bo slo huje, bomo pa potisnili, nekako bo ze slo. Saj gre tut ostalim. Pa so srecni in veseli, ker spijo z dobro vestjo. Tudi jaz bi rada. Pa sploh, ce je otrok nacrtovan in se ga oba partnerja veselita. Ne samohranilstvo ne pride vpostev. Pod danimi pogoji zihr ne! Pozdravcek!:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
preživnina po novem zakonu 2.9.2004 17:25:52
|
|
|
|
Taša
|
Drage moje, tega nisem napisala zaradi tega da bi me obsojale oz. pošpukale napisala sem to za druge da bodo vedle koliko potov je. Jez sem se namreč odločila za preživnino zato, da zavarujem sebe in otroka tudi preživnina je visoka tako da države ne izkoriščam; Preživnina pa se mi tako šteje kot dohodek. Pri meni se ne pozna veliko oz. skoraj nič kot če bi bili prijavljeni skupaj ! Vrtec bi isto plačevala, otroške bi isto dobivala ; jaz pa sama vem zakaj to delam !! Nimava pa tudi ne tako velikih dohodkov da bi bila full bogataša in morava gledati na vsak dinar; Žal je pač tako.
|
|
|
|
preživnina po novem zakonu 3.9.2004 10:16:01
|
|
|
|
Blink1
|
Tasa ti dan popolnoma prav. Nismo tako bogati, da bi pustili drzavi tisto, kar nam lahko da!! Sicer pa, tudi ce jay ali pa ti Tasa ne bova dobili denarja od drzave, ne pomeni, da ga bodo drugi dobili vec! Ta denar bo pac pospravil kdo drug...pa ne tisti, ki ga res potrebuje:zmeden:
|
|
|
|
preživnina po novem zakonu 3.9.2004 19:32:04
|
|
|
|
monika2004
|
Ampak babe kok se hitro razp... hvala bogu da je Taša napisala da druge vemo kaj pa kako. Dejte se prvo pripričati zakaj je to naredila pol pa obsojajte ubistvu je pa to čisto njena stvar pač ima razlog zato!!!
|
|
|
|
preživnina po novem zakonu 4.9.2004 8:37:35
|
|
|
|
Blink1
|
Prav imaš Monika!! Vsak se v življenju znajde po svoje. Zato gre enim bolje, enim slabše. Kaj čemo...
|
|
|
|
preživnina po novem zakonu 10.9.2004 9:22:20
|
|
|
|
monika2004
|
JOJ NE BODI PREVEČ PAMETNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (še svojega imena nimaš pripetega) Tle je forum da si pomagamo ne pa kritizeramo. Pojdi kam drugam če ti tle ni všeč. Kok me to raz....! Sej te bi še spluvala sam škoda besed za take .........!!!!!!!!
|
|
|
|
preživnina po novem zakonu 12.9.2004 20:26:52
|
|
|
|
*
|
hmmmmmmm...................... Jaz bom sam to pripomnila...ne kličite :hudicek:
|
|
|
|
preživnina po novem zakonu 14.9.2004 20:47:36
|
|
|
|
andrej1
|
Žalostno,da tako razmišljate!!!! Žal je danes na svetu toliko ljudi, ki izkoriščajo državo in hvala bogu da jo, saj država izkorišča tudi nas vse. Mogoče, če bi podprli malo pare (poročene, izvenzakonske,..) in ne samo kaznovali, saj zaradi skupne zveze imaš večje stroške (npr. vrtec namesto 9000 sit, kar 25000 sit, plačo pa manjšo od marsikatere samohranilke bi tudi ti gledala drugače). Nikar v naprej ne obsojate ljudi za dejanja ki jih počnejo. Tudi poslanci nas izkoriščajo (ti še najbolj). Verjetno če bi vsi imeli takšne plače ne bi razmišljali o izkoriščanju države. Sicer sama nisem samohranilka, vendar podpiram vse, ki so upravičeno ali neupravičeno. Tiske, ki to "sovražite ali zaničujete" pa ste zagrenjene in razočarene nad svojim življenjem, hkrati pa zavidate drugim lepo slogo življenje - polno ljubezni, saj je same nimate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?