Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: preživnina in otr. dodatek 7.3.2006 13:10:08
|
|
|
|
tinatona
|
Jaz sem ravno včeraj dobila pošto z ministrstva da moram vlogo oddati do 31.3. (pa je mali tud aprilček). Podatki o plači morajo bit pa iz leta 2004, kar se bdw tud men zdi čist mem. Moram jutri poklicat na CSD in jo vprašat kaj naj naredim, ker sem po poteku porodniške brezposelna, torej naj bi mi pripadal najvišji dodatek (baje)... LP Tina
|
|
|
|
RE: preživnina in otr. dodatek 7.3.2006 13:44:36
|
|
|
|
barbaw
|
Ni mi logično, da bi 2-krat pisala iste podatke, povrhu vsega pa sem 2004 zaslužila čez milijon Sit, lani pa sem dobila vsega 500.000 sit. Več kot pol manj. Ne vem pa kaj je s preživnino.
|
|
RE: preživnina in otr. dodatek 7.3.2006 14:47:30
|
|
|
|
tinatona
|
Oj! Ma sej meni se tudi ne zdi to logično. Bom pa jaz jutri klicala na CSD (danes se mi noben ne oglasi), pa bom vprašala kako je s tem. Bom sporočila tukaj. LP Tina
|
|
|
|
RE: preživnina in otr. dodatek 8.3.2006 20:22:06
|
|
|
|
tinatona
|
Oj! No sem danes klicala in mi je ˝kao moja˝referentka odgovorila tako, da moram vpisat podatke za leto 2004 in da se mi bo potem pač naslednje leto bolj poznalo. Sem ji pa povedala da bom po preteku brez zaposlitve in mi je rekla da bom pač potem ko bom prenehala dobivat nadomestilo na zavodu (pripada mi tri mesece) oddala novo vlogo za otroške in se bodo oni odločili koliko otroških bom dobivala. Meni sicer ne gre vse skupaj, pa vseeno. LP Tina
|
|
|
|
RE: preživnina in otr. dodatek 10.3.2006 13:17:53
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz sem se odločila, da bom oddala obrazec v aprilu, ker se mi 8.000 zeloooo pozna. Oni lahko rečejo, ja boste drugo leto več imeli, ampak jaz rabim denar zdaj, drugo leto pa bom v sllužbi in mi bo lažje. Sem rajši en mesec brez otr. dod., kot pa da bi čakala na drugo leto. Ne vem kakšen smisel ima, da bi po preteku starševskega, ko bo tudi jaz najverjetneje na zavodu za zaposl., še enkrat vlagalaobrazec za otr. dod. in bi se oni odločali, če bi mi mogoče dali kaj več. Upam, da vas dežek ne jezi preveč! LP
|
| Stran: [1] |
Če se otrok polula ponoči v posteljomuškaČe se vaš otrok ponesreči ponoči polula v posteljo, ve:takoj preoblečete posteljino (
59%)
mu pod rito podložite npr. brisačo (
25%)
ga prestavite k vam v posteljo (
16%)
Število vseh glasov: 248Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!