Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
praznovanje rojstnega dneva 6.4.2005 16:53:15
|
|
|
|
Luni
|
Mi tudi v soboto praznujemo: 4 leta. Nič ne bom komplicirala: narezek za starše, obloženi kruhki za mladino, kaj kupljenega za prigriznit in torta: Maček Muri :bravo: Lenny, bereš? Sicer pa sem se prejšnja leta bolj potrudila (letos ni časa :zmeden: ). Sem napekla piškotov, jogurtovo pecivo (je na hitro), sadje s pudingom, jabolčno pecivo (mnjam)... Letos sem samo lepa vabilca naredila, vse ostalo bomo pa :)-:)-:)- kupili :ups: :muca:
|
|
|
|
praznovanje rojstnega dneva 6.4.2005 16:57:23
|
|
|
|
Lenny
|
Berem! Sicer bomo o torti govorili šele septembra ampak KAKŠEN MAČEK MURI!!!!! :)
|
|
|
|
praznovanje rojstnega dneva 6.4.2005 21:35:12
|
|
|
|
mirka
|
:rozica:O tudi mi bomo praznovali v soboto in sicer 1.rojstni dan.:sloncek: Spekla bom torto zajčka:torta:, kokosove rogljičke, rafaelo oblatno, krem bananice- to je zelo hitro in dobro pa še otroci radi jejo, pa kokos rolado ki se ne peče,.. Pol nas bo pa kar nekaj praznovalo:torta: v soboto a ne? Adijo, pa vse nakbolje vašim malčkom.:darilo::torta: M:rozica:
|
|
|
|
praznovanje rojstnega dneva 6.4.2005 22:44:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Pridna:bravo::bravo::bravo: Mislim,da bo še do mene dišalo po dobrotah ko se bodo pekle:)-:)-:)- Vse najboljše:torta::torta::torta:
|
|
|
|
praznovanje rojstnega dneva 7.4.2005 8:26:54
|
|
|
|
Luni
|
Še ne vem, Lenny, kakšen :ups: Naročen je, ali bo samo slikica na okrogli torti ali bo prav oblika, še ne vem. Jo slikam ;) :muca:
|
|
|
|
praznovanje rojstnega dneva 7.4.2005 8:33:34
|
|
|
|
Lenny
|
Uuuuuu, super! To bi bilo ta-pravo za našega malega oboževalca mačkona M. Lepo praznujte!! Lp
|
|
|
|
praznovanje rojstnega dneva 7.4.2005 10:06:59
|
|
|
|
Luni
|
Hvala, bomo. Komaj čaka (jaz pa z njim :)- ). :muca:
|
|
|
|
praznovanje rojstnega dneva 7.4.2005 11:59:47
|
|
|
|
Luni
|
Mirka! Kakšne krem bananice? Pliiisssss :love::love: recept! :muca:
|
|
|
|
praznovanje rojstnega dneva 7.4.2005 13:13:22
|
|
|
|
Vanja-7
|
Odločila sem se, da bom naredila narezek in obložene kruhke, spekla pa bom kokosove rogljičke in biskvit s kokosom. Torto smo naročili pri Štormanu - telebajska. LP
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?