Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: praznovanje rojstnega dne-nujno 23.4.2009 12:49:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Lani je imela ena punčka v Naklem.Je bilo še kar no ampak uni ta mladi se res potem ni nič več dalo ukvarjati s tamalim in je komaj čakala,da bodo 3 ure mimo. V Besnici so pa izredno pohvalili
|
|
|
|
RE: praznovanje rojstnega dne-nujno 25.4.2009 8:41:20
|
|
|
|
Splišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: sminkerka hvala lepa v naprej za odgovor No, saj res, da si se že vnaprej zahvalila, pa vseeno me zanima, za kaj ste se odločili.
|
|
|
|
RE: praznovanje rojstnega dne-nujno 4.5.2009 7:47:11
|
|
|
|
sminkerka
|
hvala lepa vsem za pomoc.mi smo se odlocili za praznovanje v Tusu v Kranju.Imajo super narejeno za otroke,od 4 leta naprej,7 evrov po osebi,7 menijev med katerimi izbirajo,telovadnica,torta ter vabila. praznujemo v to soboto,tako da bomo videli reakcije otrok... cawci
|
|
|
|
RE: praznovanje rojstnega dne-nujno 20.5.2009 14:38:50
|
|
|
|
barni
|
Mene pa zanima, kje lahko praznujes rojstni dan otroka pozimi? Otroci razlicnih starosti, skupaj s starsi, brez animatorja. V bistvu bi rabili samo prostor, igrace lahko prinesemo tudi s seboj, hrano tudi, radi bi samo prostor, kjer otroci ne bi bili omejeni in bi starsi lahko tudi kaksno rekli.
|
|
|
|
RE: praznovanje rojstnega dne-nujno 6.8.2009 7:50:27
|
|
|
|
skokica01
|
Rojstne dneve organizirajo tudi v termah Snovik.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?