Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: praznovanje godu........... 4.11.2008 20:02:15
|
|
|
|
Dadi
|
Povej za katero ime rabiš...se bo mogoče prej našlo...
|
|
RE: praznovanje godu........... 4.11.2008 20:02:59
|
|
|
|
ključek
|
Lana Neja in Lovro.
|
|
|
|
RE: praznovanje godu........... 4.11.2008 20:03:08
|
|
|
|
lefairyon
|
to sem pa že iskala na guglu, ampak nisem našla...
|
|
RE: praznovanje godu........... 4.11.2008 20:08:09
|
|
|
|
Dadi
|
Neja (Jerneja)-zavetnik je sv. Jernej: http://sl.wikipedia.org/wiki/Apostol_Jernej evo boš zvedla vse Lovro...zavetnik je sv. Lovro (Lovrenc): 10. oktobra
|
|
RE: praznovanje godu........... 4.11.2008 20:09:49
|
|
|
|
ključek
|
Neja (Jerneja)-zavetnik je sv. Jernej: http://sl.wikipedia.org/wiki/Apostol_Jernej evo boš zvedla vse Lovro...zavetnik je sv. Lovro (Lovrenc): 10. oktobra hvala. a za Lano Nejo pa gledam drugo ime ali prvo??
|
|
|
|
RE: praznovanje godu........... 4.11.2008 20:23:35
|
|
|
|
Tanja55
|
Lovro bo Lovrenc in goduje 10. avgust, 5. september, 14. november, za Lano Nejo pa ne vem ker je odvisno od krsta: torej kako je bla krščena, pod katerim imenom, morda Lucija? Ce ja potem je to 13. december...
|
|
|
|
RE: praznovanje godu........... 4.11.2008 21:13:51
|
|
|
|
tjašun
|
Šla sem v knjižnico in dobila Leksikon imen, tam imaš napisan izvor imena, godovanje, pomen... Ni da ni, samo vsedi se za mizo in poišči, imajo tudi novejša imena zadaj v knjigi.
|
|
|
|
RE: praznovanje godu........... 4.11.2008 21:15:08
|
|
|
|
goda13
|
IZVIRNO SPOROČILO: tjašun Šla sem v knjižnico in dobila Leksikon imen, tam imaš napisan izvor imena, godovanje, pomen... Ni da ni, samo vsedi se za mizo in poišči, imajo tudi novejša imena zadaj v knjigi. Ja, da ne boš vsako leto pozabila name, sestrica
|
|
|
|
RE: praznovanje godu........... 4.11.2008 21:19:23
|
|
|
|
malenaa
|
pri krstu si dobila verjetno knjizico - spomin na sveti krst. Tam not imaš ime godovnega zavetnika. Poglej noter pa bos potem lazje iskala.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.11.2008 11:54:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?