Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: prazne voščilnice - kje kupiti poceni 12.12.2005 12:01:26
|
|
|
|
Wahoo RR
|
Velikokrat sem že sama izedlovala voščilnice, pa nisem še kupila praznih voščilnic. Kupi barvni ( ali beli ) trši papir. Dobiš ga v vsaki papirnici, pa še kje... Kot risalni papir je...v bistvu pa lahko tudi risalni papir...
|
|
RE: prazne voščilnice - kje kupiti poceni 12.12.2005 12:02:23
|
|
|
|
Anonimen
|
res se mi ga ne da strižt ... če morš 50 al pa več voščilnic narest to vzame čist preveč časa
|
|
|
|
RE: prazne voščilnice - kje kupiti poceni 12.12.2005 12:11:22
|
|
|
|
borovnička
|
Lara, jaz sem kupila take prazne voščilnice sicer v Mb, v Europarku v trgovini Art. Vem pa, da je taka ista trgovina tudi v Lj, v Cityparku. Voščilnica pride 36 tolarjev, kuverta pa 19. To je najcenejša kar sem jih dobila pa sem preletala vse trgovine s hobi programom in papirnice. Upam, da sem ti vsaj mal pomagala. Za Kranj pa res ne vem kje je kakšna taka trgovina. Pozdravček
|
|
|
|
RE: prazne voščilnice - kje kupiti poceni 12.12.2005 13:15:44
|
|
|
|
lin
|
Jaz sem letos prišla zelo poceni skozi. Pač iz risalnih listov sem izdelala voščilnice pol sem pa počičkane risalne list ki jih je Lin počičkala rezala in zalepla na čestitko tako da so unikatne in hecne.
|
|
|
|
RE: prazne voščilnice - kje kupiti poceni 12.12.2005 13:15:57
|
|
|
|
Baby
|
Kaj pa tista trgovina v starem delu Kranja. Sej ne vem če še obstaja. Imaš pa še eno možnost. Kupiš papir in ga neseš zrezat v kakšno kopirnico ali knjigoveznico.
|
|
|
|
RE: prazne voščilnice - kje kupiti poceni 12.12.2005 22:16:39
|
|
|
|
polona2
|
V Škrat Škrlatu na Jesenicah so cene "praznih" čestitk, oz. papirja za čestitke; -eco ali bela, mali format ali amerikanka-30 sit -barvna amerikanka-60 sit -mala ali čestitka amerikanka za akvarel-60 sit -kuverta eco ali bela-10 sit -kuverta barvna amerikanka-33 sit -na amerikanko narezan barven fotokarton-30 sit -papir fotokarton, dimenzija 50x 70, vseh barv -150 sit potem imaš na razpolago še razne paspartu čestitke, cena se giblje od 45 sit naprej
|
|
|
|
RE: prazne voščilnice - kje kupiti poceni 13.12.2005 10:23:40
|
|
|
|
Tiki
|
Jaz jih naredim kar iz malo boljšega šeleshamer papirja, drugače je pa tudi navaden OK. Ne vem pa kako vpija akrilne barve. Če šeleshamer ni primeren, lahko naslikaš na risalni list, izrežeš in prilepiš na šeleshamer. Jaz se v Photoshopu malo poigram, potem pa sprintam. V albumu si lahko pogledaš našo letošnjo voščilnico. Lp, pa veselo ustvarjanje, Tiki
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?