|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prazna nosečnost
22.3.2009 19:49:55   
smuki
Ojla punce!

Bliža se 2. user posted image po moji abraziji - prazna GV.
Nekako od posega do pred par dnevi nisem veliko razmišljala o tem, sedaj ko pa bova zopet lahko poskusila so se mi začela pojavljati raznorazna vprašanja. Zakaj sploh pride do prazne nosečnosti? Če prav razumem, to jajčece sploh ni bilo oplojeno s semenčecem? Pride do takšne nosečnosti zaradi psihe - ker si tako močno želiš otroka?
Groza... tisoč vprašanj in ponoči se mi podijo po glavi.
Je morda z menoj kaj narobe? Lahko kako preprečim? Naj povem, da vsi ginekologi do osebnega zdravnika, mi niso znali odgovoriti na vprašanja oz. je bila razlaga zelo skopa.

Priznam, da me je pred ponovnim poskusom malce strah - kaj če se zopet ponovi....

Tiste, katere ste imele podobno situacijo - kako hitro ste zanosile (čeprav vem, da je to odvisno od posamezne ženske)?

Otročička si noro želim, vendar imam trenutno občutek, kot da me je stah pred prihodnostjo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prazna nosečnost
22.3.2009 20:42:41   
Naja31
Ej, ne obremenjuej se z razlogi. To se pač zgodi.
Moja druga nosečnost je bila "prazna". Ampak po tej slabi izkušnji sem potem rabila nekaj časa, da sva se spet zavestno odločila za še enega dojenčka,tako da sem zanosila šele skoraj eno leto po tej neuspeli nosečnosti ( abrazijo sem imela avgusta 2006, zanosila pa junija 2007). Nisem pa imela nobenih težav pri zanositvi.
Nisem se preveč ubadala s tem zakaj se je to zgodilo. Je že bilo prav in bolje tako zgodaj v nosečnosti kot kasneje. Očitno nama v tistem času še en otrok ni bil usojen.
Ampak jaz sem po naravi človek, ki se ne obremenjujem preveč s stvarmi na katere sama nimam vpliva. Očitno je to moj obrambni mehanizem.

Srečno!

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.3.2009 21:11:23   
malecka
no jaz sem imela tak primer.......... v glavnem, da ne dolgotvezim..........mene so tri ginekologi pregledali preden sem imela abrazijo in vsi tri so mi enako razložili-- preveč močno si želite otroka-- prepustite se toku življenja in po treh mesecih sem zagledala +........sedaj je ta plusek štiriletni fantič....user posted image

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.3.2009 21:22:43   
smuki
Ojla!

Ma saj vem, da je brez veze preveč razpletat in razglabljat kaj je bilo, kaj bo...

Kar se tiče želje - "zanosila" sem ravno v mesecu, ko sem dejansko dala željo po otroku na stran. Ta mesec tud nisem bila pridna z jemanjem folne kisline, ker enostavno nisem mela časa. In je bil tisti plusek skor mal presenečenje. Tako, da je bila mogoče ta želja bolj plod prejšnjih mesecev user posted image . Kaj pa vem....

Sam če tko gledaš... smo pa ženske res en fenomen, da nam tud to rata.
Ampak mislim, da dejanskega vzroka pa nihče ne vem, ali?

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.3.2009 21:53:32   
Muca83
Tudi sama sem imela v 1. nosečnosti podoben pojav, samo da je bil pri meni vzrok delna molarna nosečnost.

Sicer ti pa tukaj citiram z interneta en odgovor neke zdravnice: Prazna vrečka je lahko slučajen dogodek, lahko je prišlo do odmrtja ploda ali pa gre za kakšno napako na plodu, ki preprečuje nadaljni razvoj.

Jaz ti svetujem, da se ne obremenjuješ s tem. Verjemi, da bo naslednjič vse ok. Želim ti, da ti hitro uspe ponovno ugledati user posted image in da se dobro izide.

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?