Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
prazna gastacijska vrecka 6.9.2005 17:25:59
|
|
|
|
mis
|
Drage nosecke! Sem ena izmed aprilcic, ampak se mi bo izgleda nosecnost slabo koncala. Vceraj sem imela UZ v 9. tednu, pa se pikice ni videlo. Bla sem ze v 7. tednu, pa se tud ni vidlo, pa so rekli, da je se OK. Ampak sedaj je pa res ze pozno. Nisem imela nobene krvavitve. Imam vse znake nosecnosti. Vceraj mi je G vzel kri, da pogledajo, kako je s kolicino hormona, pa jutri grem se enkrat, da vidijo ce kaj raste, potem pa naj bi videli kako in kaj. Ce ni OK, grem na ciscenje. Je imela katera podobno izkusnjo? Je imela katera prazno vrecko? Kdaj? Kaksen poseg je ciscenje? Zanimivo je, da ni blo nobene krvavitve. Se vedno upam, da se bo pa jutri mogoce kaj videlo. Ceprav verjetno ne...
|
|
|
|
prazna gastacijska vrecka 6.9.2005 18:05:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla
Kaj več o prazni vrečki ti ne morem povedati. Lahko pa ti povem, da je čiščenje prav kratek poseg. Jaz sem ga imela v februarju. In sicer, dobiš narkozo (metuljčka) tako da nič ne veš. Zbudiš se kmalu in greš še isti dan domov. Boli pa ravno tako kot močnejša boleča menstruacija. Od zdravnika pa je odvisno kako dober je pri čiščenju. Nekatere so morale večkrat na čiščenje, ker jih niso dovolj dobro sčistili. Vseeno upam, da ti ne bo treba na čiščenje.
Če pa boš že šla, pa kar pogumo. Kakor sem ti povedala, jaz sem ga imela v februarju, sedaj pa smo že v 20. tednu nosečnosti.
|
|
|
|
prazna gastacijska vrecka 6.9.2005 18:25:20
|
|
|
|
mis
|
Nemsis, je treba kaj cakat za novo zanositev? Kolikor sem izracunala ti nisi Kako pa je potem z bolnisko? Koliko dobis? Delam namrec v soli, pa me zanima, ker je ravnateljica tako razumevajoca, pa bi jo rada obvestila.
|
|
|
|
prazna gastacijska vrecka 6.9.2005 18:40:08
|
|
|
|
KMALU
|
ciscenje je tako kot ss...Gres tja- jaz sem sla na urgenco v Ljubljani..
Uspavajo te za 10-15 minut , opravijo in potem te zbudijo. Lezis se kaksno uro in potem gres lahko domov. Je nebolece, le pocivati moras kak teden...- lahko pa zaprosis za vec bolniske- jaz sem avtomatsko dobila 2 tedna, ceprav je sploh nisem potrebovala ( ne hodim namrec v sluzbo )
Na novo zanositev pa naj bi se cakalo kake tri mesece. Sicer bos pa rabila nekaj casa, da prides k sebi in dvomim, da bos takoj po abraziji zelela "skakat po postelji"..
Je pa seveda odvisno kdaj imas abrazijo(ciscenje). Ce je v sedmem tednu, si prej opomores, kot v devetem, desetem tednu...
Moj predlog je, da nikamor ne hitis, saj se ti mora telo "normalizirat" in maternica lepo it nazaj ( ker se je sigurno ze kaj razsilila)...
|
|
|
|
prazna gastacijska vrecka 6.9.2005 18:57:50
|
|
|
|
neni
|
Jaz sem to doživela lani decembra in vem kako ti je. Imela sem dve pikici, ki pa nista rastli, zato so me dali na čiščenje.
To je isto kot ss in s telesnega vidika ni sploh problematično. Dajo ti narkozo za par minut, potem še ene par uric odležiš tam zaradi komplikacij. Dobiš en teden bolniške.
Problem je žalost, sam tudi s tem se je treba sprijaznit.
Ne bo ti lahko, vendar držim pestke zate.
Ko bo pa čas za nova poskušanja boš sama vedela, pa tudi G ti bo svetoval.
Bodi močna
lp Neni
|
|
|
|
prazna gastacijska vrecka 6.9.2005 19:15:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla
MIS, kot sem ti povedala sem imela čiščenje v februarju. Prvo menstruacijo sem dobila po dveh mesecih (v aprilu, se mi je pač malo zavleklo). No, majske pa nismo več dočakali.
|
|
|
|
prazna gastacijska vrecka 6.9.2005 20:55:26
|
|
|
|
Nannn
|
tudi meni se je zgodilo isto...diagnoza blighted ovum-prazno jajce in sem zacela pri 9 tedni krvavet...dali so me takoj na ciscenje in sem pocivala v bolnici se en dan ker sem imela tako ocne krvavitve...na bolniski pa sem bila se cca.2 tedna...upam da bo vse v redu in da spet kmalu zanosis...jest sem imela kar dolgo pavzo da sem se spet odlocila da poizkusim ponovno zanositi...celih dve leti...to pa zato ker sem se bala ponovnega razocaranja...sedaj pa sem ze v 23 tednu...
Srecno
|
|
|
|
prazna gastacijska vrecka 6.9.2005 22:06:07
|
|
|
|
Nikita***
|
mis, če gestacijska vrečka še ni večja od 22mm, je še upanje, da se plod pokaže. Koliko so ti jo namerili?
|
|
|
|
prazna gastacijska vrecka 6.9.2005 22:21:30
|
|
|
|
Gina
|
Ne vem...meni se pri 8. tednih (saj to je deveti teden, ne?) ni še nič videlo, pa skoraj teden kasneje tudi ne. Edino plod je bil dovolj velik, je očitno do takrat zrastel toliko, kot bi pri teh tednih moral. Meni so rekli, da se nič ne dogaja, da je umrl, da naj grem na čiščenje. Pa sem jokala ko dež, da ne grem, in je rekel zdravnik (to je bilo pri 8. tednih), da ok, saj bo šlo samo naprej. In kasneje, čez en teden, ko se tudi ni nič videlo, pa še krvavela sem, so mi le dali tablete in rekli, da mogoče bo šlo naprej mogoče ne (evo, tu so se že premislili, ker je bil drug zdravnik na urgenci). Ne boš verjela - ni šlo naprej. NAROBE SO VIDELI!!!! Imam zdravega otroka. Ne zaupaj zdrvnikom. Bog ve koliko so jih takole poslali na čiščenje. Obup. Če ima za iti naprej, gre tudi samo, če je resnično kaj narobe. Kaj pa vem, jaz imam tako slabe izkušnje, da jim ne zaupam. Če bi jim zaupala, bi mi umorili otroka.
|
|
|
|
prazna gastacijska vrecka 7.9.2005 10:59:00
|
|
|
|
kati1
|
ojla
tudi jaz imam "precej" slabe izkušnje z zdravniki (nekateri resnično malo vedo ) in predlagam, da pred posegom greš na drugo mnenje - pojdi do drugega G, ki ima morda sodobnejši UZ, mislim, da v tem primeru tud plačilo pregleda ne bo problem!? Izgubiti nimaš kaj!!
|
|
|
|
prazna gastacijska vrecka 7.9.2005 10:59:27
|
|
|
|
kati1
|
ojla
tudi jaz imam "precej" slabe izkušnje z zdravniki (nekateri resnično malo vedo ) in predlagam, da pred posegom greš na drugo mnenje - pojdi do drugega G, ki ima morda sodobnejši UZ, mislim, da v tem primeru tud plačilo pregleda ne bo problem!? Izgubiti nimaš kaj!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?