|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pravljična dežela ala gardaland
17.6.2009 13:11:35   
Gordana-3
v soboto smo bili na izletu v pravljični deželi v avstriji ob nežiderskem jezeru. http://www.familypark.at/ priporočam vsem, zelo lepo, za otroke in tudi za starše ENKRATNO! sicer so mi noge ob 18.00 zvečer skoraj odpadle, sta pa moji dve pupi uživali sto na uro!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pravljična dežela ala gardaland
17.6.2009 13:17:55   
Jančika_
Koliko je pa do tja iz Celja?

(odgovor članu Gordana-3)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.6.2009 13:24:24   
Gordana-3
iz celja ene 300 km, smo pa mi šli iz lendave (190 km) - smo izkoristili obisk pri moji mami user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.6.2009 13:31:28   
Jančika_
300user posted image . OK, letos odpadeuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4
17.6.2009 14:20:51   
hubi
A je kakšna omejitev pri velikosti otrok? V Gardalandu ponekod piše za otroke od 100 cm dalje....

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.6.2009 14:28:49   
Gordana-3
pri gusarski ladji piše 110 cm - sva šli s 5 letnico, vendar jo je bilo grozno strah. pri večini zadev piše, da morajo otroci do 100 ali do 110 cm imeti spremstvo staršev.
nismo šli na nek dolgi tobogan, po katerem se pelješ s čolnom, pa tudi na vlak smrti nismo šli, čeprav ni tisti ta pravi velik vlak; dela le zavoje sem ter tja ter gor in dol. pa 3-letnica ni šla na en visok vrtiljak, kjer te dvignejo do neke višine, potem pa z ročko sam reguliraš, če želiš gor ali dol, se pa vrti ta vrtiljak zelo počasi, imaš lep razgled na cel park.
razen zgoraj omenjenih stvari smo sprobali vse!

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.6.2009 14:38:03   
Gordana-3
najbolj hecno je bilo pri ogledalih, ki te pomanjšajo, povečajo, odebelijo ... režali smo se ko pečeni mački user posted image , ta večji je bil najbolj všeč krokodil, ki te po enem vodnem kanalu pelje malo naokrog med zelenje, pa malo te voda poškropi, potem se odpelje malo višje ter spusti, kot po toboganu, da voda šprica vse naokrog. v gozdu je lepa sprehajalna potka, kjer je na vsakih nekaj metrov predstavljena ena pravljica - vsi liki so v človeški velikosti, nekateri se tudi premikajo in zraven se pripoveduje pravljica (v nemščini), tukaj je tudi grad strahov s srhljivo muziko, netopirji, okostnjaki - sem smo morali 2x zaradi naše ta male, bilo ji je grozno všeč, čeprav je trdila, da jo je bilo malo strah, ko so igrali violino. v bistvu je 6 ur skoraj premalo, da si ogledaš in sprobaš vse.

< Sporočilo je popravil Gordana-3 -- 17.6.2009 14:40:44 >

Neposredna povezava do sporočila: 7
17.6.2009 14:49:51   
hrabra miška
Koliko je pa vstopnina in imaš kakšen link do tega parka?

Pazite na svoje otročke kot na zaklad.
Vsak je drugačen,vsak je edinstven.

Neposredna povezava do sporočila: 8
17.6.2009 14:56:06   
Gordana-3
zgoraj je link user posted image , drugače pa je vstopnina 16 evrov od 3. leta naprej.

(odgovor članu hrabra miška)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.6.2009 15:24:08   
Onasiss
Zelo podobno je tudi v Guliverlandiji v Italiji pri Lignanu.

So what....

Neposredna povezava do sporočila: 10
17.6.2009 15:28:38   
hrabra miška
IZVIRNO SPOROČILO: Gordana-3

zgoraj je link user posted image , drugače pa je vstopnina 16 evrov od 3. leta naprej.

user posted image sem smotana, oprosti nisem vidla. Hvala za odgovor.

Pazite na svoje otročke kot na zaklad.
Vsak je drugačen,vsak je edinstven.

Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...
Čigave so stopinje v snegu?
photo
Prepoznavanje stopinj v snegu je zanimiva in poučna igra, o stopinjah se lahko pogovarjamo kar na sprehodu.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?