|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pravkar s prvega pregleda
9.12.2004 16:50:04   
Jessy
Drage moje dame!

Danes me je od 15h naprej tako zvijalo od strahu pred prvim pregledom, da sem se vsa tresla. No, ob 16h sem bila tam in bila takoj na vrsti.
Pogledal me je z UZ (vaginalnim), kjer se je lepo videla oblika maternice in vrečka, vendar se plodeka danes še ni videlo, zato me je ponovno naročil čez 14 dni.
No, pa smo tam! 14 dni skrbi in slabih občutkov.:zmeden2:
Sicer pa je rekel, da je vse OK, da ni videti, da bi bila kakšna možnost, da bi prišlo do krvavitve.

Aja...sem pa 6t 3/7 in če bo vse ok, je glede na velikost vrečke omenil PDP 1. 8. 2005....a okrog tega čez 14 dni.

Zdaj pa pesti skupaj in za praznike polno vrečo upanja na našo pikico, da kaj nastane iz nje!:miska:

Lep večer vsem skupaj!

Jessy
Neposredna povezava do sporočila: 1
9.12.2004 17:14:28   
Jessy
Ja, ja, blizu sva, blizu. Sem brala tvoje skrbi!

Moja ZM je bila 26.10.
Ma, saj jaz vem, da bo vse vredu, so pa malce na boljšem tiste punce, ki se "pritožujejo", da imajo pregled bolj pozno, saj jim ni treba skozi to fazo, kot jo prestajava midve, ampak na pregledu izvedo čisto konkretno in ni nobenih dvomov. Ni prijetno, res ne! Ampak, z najinima sončkoma bo vse v najlepšem redu!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.12.2004 18:46:53   
Pia73
Držim pesti za vaju! :miska::miska::miska::miska::miska:

LP Pia73

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.12.2004 20:48:40   
frecy
Dan!!!

Na začetku sem se jaz full prtožvala, ker sem bila naročena na prvi UZ "šele" pri 9t. Zdaj ko pa berem tele vaše skrbi, pa vidim da je bilo kar vredu tako.

Tudi jaz držim pesti za vaju in za vajine pikice:pujs::pujs::pujs:.

LP Maja

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.12.2004 21:41:22   
mišika
Moja ZM je bila 27.10. Na prvi pregled sem narocena 22.12 takrat bom :nosecka: 9t in se mal. Komaj ze cakam ta pregled in UZ da vidim svojo pikico.Trenutno se najvec ubadam z mojo slabostjo. Ravnokar jem prepecenec, ker se mi kar naprej nekaj zdiguje pa saj se mi nima kaj ko pa skoraj nic ne jem oz. mi nic ne disi.
Lep pozdravcek vsem :nosecka:MISIKA

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.12.2004 7:53:58   
ery
OJla, Jessy jaz sem pa imela ZM 25.10. , 1.pregled pa imam šele 7.1.2005. Me res zanima kaj bo na tem pregledu...

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.12.2004 9:48:10   
Vrtnica1
Ojla, punce,
sama sem tudi imela včeraj UZ (moja pikica je dobrih 9 t stara) in je bilo tako lepo. Lepo se je že videla glavica in učke in nosek, trebušček in male nogice, pa še srček je bil... Res zelo lepo.
Čez 1 mesec imam pa že merjenje nuhalne svetline. Komaj čakam, mogoče se bo že kaj več videlo.
Moj PDP pa je 17.7.2005.
Lepo uživajte s svojimi trebuščki.
V. :rozica:

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.12.2004 10:29:47   
malika
Jaz tudi pravkar iz prvega pregleda.
Dobila pdp 29.7.2005, noseča pa 7 tednov in 0 dni.
Srček že bije in rumenjakova vrečkica je tudi že.

Jessy niti malo se ne sekiraj. Jaz sem bila prejšnji čet.na samoplačniškem UZ in se plodka še ni videlo, zdaj pa vidiš da je že OK. Mi pa teh par dni ni bilo najbolj lahko, ampak gre.

DRži se9nebesa

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.12.2004 10:29:59   
monči
ojla!

Jessy,vem kako se počutiš, ta čakanje tudi mene ubija!
jaz sem bila zadnjič na pregledu in je sicer videl gestacijsko vrečko v obliki ploda sam ni bil še čisto prepričan, naročil me je čez 1 teden. Mučno! Zdej pa samo upam, da se bo naslednji teden že slišalo bitje srčka 9nebesa
jaz sem zdaj v 6 tednu, ZM sem imela 30.10 tko da smo vse kr blizu.
Držim pesti da bo z našimi pikicami vse v redu!:angel::angel::angel:

lp Monči:metulj:

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.12.2004 13:37:18   
ery
Jaz sem imela ZM 26.10.... Veste kaj me zanima-kaj je to nuhalna svetlina? A te to vsak G pošlje na ta pregled?

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.12.2004 13:41:27   
Jessy
Nuhalna je postopek, ki ga opravijo z ultrazvokom. Tam z raznimi meritvami ugotavljajo kakšna je verjetnost, da ima plod Downov sindrom.
Pregled je do 37. leta prostovoljen in samoplačniški, po 37. letu pa ga imajo brezplačno.
Mislim, da se kar sama naročiš, da te G nič ne pošilja s kakšno napotnico.

lp, Jessy

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?