|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pravi čaj
3.1.2008 12:45:41   
glista
Živ,

a pijete pravi čaj, ko dojite?
Jaz ga ne upam, ker se bojim, da bi sprožili krče.
Se mi ga pa zelo lušta. Kave pa ne pijem.
LP,
Pija. 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pravi čaj
3.1.2008 13:04:32   
anita4
Živjo!
Glede na to da jaz tudi dojim, pijem samo vodo oziroma čaj za doječe matere.
Res je da sem nova na tem področju (Luka se je rodil 12.12.2007) , in si tudi jaz ne upam piti kaj drugega.
Glede kave sem pa poskusila ( eno zjutraj) in ugotovila da po njej ne dobi krčekov.
Imel jih je tri dni nazaj in to od jutra do večera smo jokali , s tem sem pa ugotovila da sem jedla svinjsko meso in očitno mu to ne ugaja.
Tako da druga mi ne pomaga kot poskusit in videti po kateri hrani mu je hudo.

Poskusi pa boš videla.
lp

(odgovor članu glista)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.1.2008 13:19:47   
Anonimen
Jaz pijem od vsega začetka sam vodo in čaje (kamiličen, čaj za dojenje, komarček in kimen ) ponavadi čez dan pijem čaj za dojenje, komarček in kimen za zvečer si pa skuham kamiličen čaj. Ponavadi v teku dneva spijem pol litra mleka (ne vsak dan). Vsekakor je pa najboljša voda.

Na zčetku prve 3 mesece sem kofe pila samo zjutraj, po 3 mesecih sem ga pila pa še po kosilu.user posted image

(odgovor članu anita4)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
3.1.2008 14:50:22   
Naja30
Nisem pila nobene pijače ala pravi čaj, kava... Samo veliko vode in čaja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.1.2008 15:48:45   
Anonimen
Eno šalco na dan komot spiješ, sej je isto kot da bi šalco kave spila.

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?