Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
praska na steklokeramični plošči 3.11.2006 14:25:52
|
|
|
|
Mina1
|
Jaz imam takšne izkušnje, da praske ostanejo, žal. Tudi s to polirno oz. čistilno pasto za ploščo se ne da nič rešiti. Mogoče vseeno katera pozna kakšen trik...
|
|
praska na steklokeramični plošči 3.11.2006 14:32:57
|
|
|
|
kapica
|
Zal imam tudi sama tu pa tam kaksno prasko, ceprav vedno tako pazim... Pa se nisem nasla kaksne resitve.
|
|
RE: praska na steklokeramični plošči 3.11.2006 15:08:54
|
|
|
|
SašaR
|
Jaz sem jo tudi staknila pri čisto novi plošči in sem potem s polirnim sredstvom od Mr. Muscolo celo ploščo spucala in je tudi praska šla stran. Poskusi mogoče pa ni tako hudo.
|
|
RE: praska na steklokeramični plošči 3.11.2006 15:48:52
|
|
|
|
Barbs
|
Praska na steklokeramični plošči zna bit velik problem. V bistvu, zelo zelo velik. In zdaj čakam, kdaj jo bom tudi jaz imela. Prasko. Da si bom lahko komplicirala vsakdan. Da se bom imela za kaj sekirat. Da bom pozabila, da nekje umirajo zaradi raka, da so otroci bolni, da nimajo ljudje služb, da nimajo drv zdaj pred zimo in da na RR ne upajo tega napisat, da...... Hvala bogu, za prasko na steklokeramični plošči. Kar zdaj si jo grem potegnit.
|
|
RE: praska na steklokeramični plošči 3.11.2006 15:52:27
|
|
|
|
san
|
Ja, saj moja je tud nova, en teden jo imam. No v glavnem, sem poiskusila z Mr. Muscolom (ga imam doma) in je res veliko bolje, se še čisto malo pozna - pikica. Tako, da 100 x HVALA lp, s.
|
|
|
|
RE: praska na steklokeramični plošči 3.11.2006 15:55:22
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz imam tudi steklokeramično ploščo in se tudi kakšna praska najde. naredila sem jo celo z "strgalom" oz. z želetko za ploščo, ko sem malo bolj na grobo pritisnila, hja kaj čem, sej se kuha gor, sej ne more ostat čisto nova in brez prask!! BTW: v Dm imajo to polirno pasto kar poceni, glede na ostale trgovine! Pa isto dobra kot ostale!!
|
|
|
| Stran: [1] |
ZajtrkMichonne RRAli vaši malčki zajtrkujejo pred odhodom v vrtec/šolo?Da (
53%)
Ne (
29%)
Občasno (
18%)
Število vseh glasov: 17Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!