|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pranje glave
19.2.2006 23:40:22   
Urška*
Ojla!

Kolikokrat na teden perete glavo vašim malčkom?

In, kateri šampon uporabljate?

Moje srce je zorelo z vsakim dnem,
ko je v mojem trebuhu zorelo dete.
Devet mesecev traja,da dozorita tako mati
kot otrok.
(Kim Vallone)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pranje glave
19.2.2006 23:52:17   
KODA
2x na teden.Poleti pa tudi vsak dan,če so lasje polni peska in zemlje.
Sicer je to pri nas najbolj osovraženo opravilo.Vsi sosedje vedo,kadar se pri nas perejo lasje.user posted image
Trenutno uporabljamo šampon od Oriflaima,ki lepo diši po vaniliji.Prinesla pa ga je tašča.Drugače pa od Buebchna.

< Sporočilo je popravil KODA -- 19.2.2006 23:54:13 >

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.2.2006 23:54:26   
lelaval
1x tedensko, poleti pa po potrebi vsak dan. Si pa navadno v trgovini kar sama izbereta, kateri šampon jima je trenutno najbolj všeč - perem (pravzaprav si večja že sama) pa vedno z otroškim

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.2.2006 6:39:24   
CUKRČEK
Trenutno enkrat tedensko. Ima pa šampom od Johnsonauser posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.2.2006 7:39:09   
puncica
Enkrat tedensko, no mogoče tud na 8-9 dni, ker ne mara in se grozno upira. Uporabljamo pa tudi johnsonov šampon, se mi zdi da ni take krize če ji že pride na obraz.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.2.2006 8:11:32   
dory
Jst mu glavo perem 1-2x na teden...uporabljam pa otroski sampon ultra beauty z vonjem marelice...prisegam samo na tega, saj se le s tem samponom nase skodrani in daljsi laski brez cukanja lepo razcesejo...kupujem ga pa v mullerju...

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.2.2006 8:48:13   
ZARA
Jst tud 1x na teden, ker je isto kot pri puncici...upira se nenormalno...tko, da morava bit oba prisotna, da jo ukrotiva, ker je sama absolutno ne bi mogla. Uporabljamo pa Lumpi šampon.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.2.2006 10:19:01   
dory
Aja a sem pozabla oment, da se nas upira z vsem stirim :)...no jst to nardim cist po gestapovsko...primem ga z eno roko, z drugo pa po hitrem postopku stusiram...ma pa tud dneve,ko se sam poliva po glavi in ob tem neizmerno uziva user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.2.2006 10:56:21   
viv_
Buebchen šampon, mi ful lepo diši. Upira se ravno ne, cvili pa, pa že ko gre v banjo reče:"ne glavice". Umivam ji pa 1x na teden.

Ne vem zakaj je to tak bav bav, ko je pa v bazenu ali morju je pa več pod vodo kot nad vodo user posted image

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.2.2006 10:59:47   
Baby
1x na teden in zaenkrat uživamo. Buebchen šampon

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.2.2006 11:40:35   
petraz
1-2 na teden, uporabljamo pa šampon od Nivea ali pa od Buebchna. user posted image

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.2.2006 12:23:09   
Maxica
Pri nas smo "izjemni strokovnjaki" pri hranjenju, saj nam velikokrat uspe umazati laske pri skoraj vsakem kosilu, večerji... Tako da se moramo potem kar pod nujno stuširati. Sperem mu jih z  vodo, 1x na teden (ali po potrebi pogosteje) pa mu na lase dam Johnsonov otroški šampon. Se pa rad umiva, tako da nimamo nikoli kakšnih problemov s tem.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.2.2006 12:25:43   
Anonimen
1x na teden, od nivee - enga mam čist unga za dojenčke, pa enga s kamelico, pa še en vzorček od bübchena se mi vala...

(odgovor članu Urška*)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
20.2.2006 13:32:33   
Anonimen
Jaz ji umivam laske vsak drugi dan,ko jo kopam.Nooo,če bi bilo po moje bi ji enkrat tedensko a ko se tamala vsede v banjo si takoj začne umivati glavouser posted image Uporabljava pa od Niveje šamponček.

(odgovor članu Urška*)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
20.2.2006 16:06:00   
tejčica
Mi naši pupi umivamo laske 1x tedensko, poleti seveda bolj pogosto. Včasih to opravimo brez problema, včasih pa je pravi živčni zlom. Šampon si pa v trgovini vedno sama izbere in je skoraj vsakič drugi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.2.2006 22:45:18   
karmy
IZVIRNO SPOROČILO: Radha

1krat na teden ali 2krat.Če ima v laseh pesek in tako dalje,tudi vsak dan.Nikoli se ni upiral pri pranju las,komot mu gre voda tudi čez obraz,tudi čez oči.Nobenega problema.
Zdaj si v bistvu umiva kar sam,jaz ga le malo pokontroliram.user posted image

Aja!Šampon uporabljamo od Bubchen ali Oriflame.

isto je pr nama... šampon je pa johnson...

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~
Neposredna povezava do sporočila: 16
21.2.2006 8:05:11   
bini
pri nas tud 1-2krat na teden... poleti bo večkrat..
je pa naša tako rada v banji, da se sploh ne upira... mal pomežika in pomenca z rokicami učke, potem pa naprej v akcijo z lončki user posted image ... ko pa hočmo naredit konec žuriranju, takrat pa tud pri nas sosedje vedo kaj dogaja user posted image

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
21.2.2006 20:32:49   
Anol
Živ,

Mi si umivamo enkrat tedensko, uporabljamo pa šampon od Bubchen iz kamilic.

Anol

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
21.2.2006 20:37:56   
alenka25
Laske umivamo 2 na teden, čeprav z upiranjem ampak nam rata. Uporabljamo šampon lumpi ali pa od jonsona.

(odgovor članu Anol)
Neposredna povezava do sporočila: 19
22.2.2006 13:40:49   
Anonimen
Midva Ani laske umivava 1x na tri tedne. Pa saj ni nobene potrebe, da bi jih umivala tako pogosto kot midva user posted image  Njeni lasje so krasni, gosti in bleščeči, pa zmeraj dišijo, nič mastni... Zakaj neki bi jih potem kar naprej umivala?

Imamo pa vsi trije Bubchnov ali Johnsonov šampon.

(odgovor članu alenka25)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
23.2.2006 9:10:17   
janjja
Naši umivamo enkrat na teden ali po potrebi (beri po hranjenju, igranju v peskovniku...)user posted image
Umivamo z Johnson od sivke, se lepo pol laski razčešejo- najbolj jo moti ko gre voda v očke zato dršim brisačko gor moj pa spira. En čas smo uporabljali obroček pa res ful pomaga ker nič voda ne teče dol, ampak ga ne mara in ga kar dol vrže.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Čarobna zimska pustolovščina za najmlajše ...
Decembra v Kinodvor prihaja očarljiv animirani film Zimske prigode iz živalskega sveta. Pet poetičnih pravljic za otroke...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?