|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pralno-sušilni stroj
27.11.2007 10:42:53   
mirabela
ojla punce,
odlocamo se za nakup, zdaj nam pomagajte kaj naj kupimo POSEBEJ PRALCA POSEBEJ SUSILCA ALI KOMBINIRANEGA . Izkusnje prosim user posted image

pa lep pozdravcek

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 28.11.2007 11:39:22 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PRALNOSUSILNI STROJ, JA ALI NE?
27.11.2007 10:46:05   
sazi
Če imaš dovolj prostora za oba (lahko tudi en na drugem) in če boš sušilec redno uporabljala, je vsekakor bolje kupiti vsakega posebej.
Trenutno imam pralno sušilni stroj, ker sušilec uporabljam zgolj za kakšno stvar, ki jo nujno takoj rabim posušit (npr. otroška spalna vreča), ko se bomo pa selili, bom pa namesto obešanja perila uporabljala sušilec in takrat bomo imeli 2 ločena stroja.

(odgovor članu mirabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.11.2007 10:50:55   
*maja
Vsekakor dva ločena stroja in sušilec naj ima senzor vlažnosti, drugače se ti bo dogajalo da boš imela cunje še vlažne čeprav bo program končan. To se prav tako dogaja pri kombiniranih strojih, pa še ponavadi sušijo manj kot perejo.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.11.2007 10:51:27   
ona
imam takega kombiniranega,a ne suši uredu,potem imam pa še enega sušilca starega,ki pa suši ko strela...
Moje mnenje,raje vsakega posebej,bosta verjetno vsak posebej najbolje služila svojemu namenuuser posted image

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.11.2007 11:09:29   
Nika v službi
Če je le prostor, ločeno!

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.11.2007 11:21:35   
sneška_
Moj svak dela v Gorenju na odelku za pralne stroje in tudi jaz sem bila za takšen pralno sušilni stroj in je takrat strogo odsvetoval takšen nakup.

Najdojenček

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.11.2007 12:14:14   
Hanna M.
meni so vsi priporočali ločeno. Kljub pomankanju prostora sem kupila ločena, stojita pa eden nad drugim.

Bog, daj mi pogum, da spremenim stvari, ki jih lahko, daj mi moč, da sprejmem stvari, ki jih ne morem spremeniti in modrost, da ločim to dvoje.

(odgovor članu sneška_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.11.2007 12:15:37   
OliveOyl
IZVIRNO SPOROČILO: Hanna M.

meni so vsi priporočali ločeno. Kljub pomankanju prostora sem kupila ločena, stojita pa eden nad drugim.

Kombinirani baje niso dobri,
zaradi pomanjkanja prostora pa imam tudi jaz enega na drugem.

(odgovor članu Hanna M.)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.11.2007 12:16:45   
Anonimen
Če je prostor ločenega. Jaz imam tudi enega nad drugim.

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
27.11.2007 12:18:51   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: sazi

Če imaš dovolj prostora za oba (lahko tudi en na drugem) in če boš sušilec redno uporabljala, je vsekakor bolje kupiti vsakega posebej.

Se strinjam.

Pa tudi na čas moraš gledati. Če imaš vsakega posebej, lahko naenkrat pereš IN sušiš, drugače pa moraš počakati, da opere in šele nato sušiti. Pa še ponavadi je tako, da ne gre v kombinirane ista količina perila, ki ga opereš in nato sušiš. Sušilci imajo večji boben, tako da lahko komot celo "rundo" perila sušiš, če je potrebno.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.11.2007 12:40:15   
Anonimen
nikakor ne kombinirano. Mam, sicer nardi in je fajn da je, sam nikoli več, če res ni nuje.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
27.11.2007 13:19:00   
solatja
izkušenj nimam, ampak poleg vseh teh komentarjev bi rekla še tole: baje, da je perilo, ki ga daš po pranju še v sušilni stroj (kombinirano), še veliko bolj zmučkano, druga stvar pa je: več kot je elektronike, več je možnosti, da se pokvari in da se kej medsebojno moti. sem za ločeno. 

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.11.2007 13:46:04   
smigli
Jaz imam kombiniranega, je sicer dober, ampak perilo je po sušenju zelo zmečkano.
lp

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.11.2007 15:07:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mirabela

ojla punce,
odlocamo se za nakup, zdaj nam pomagajte kaj naj kupimo POSEBEJ PRALCA POSEBEJ SUSILCA ALI KOMBINIRANEGA . Izkusnje prosim user posted image

pa lep pozdravcek

posebej, imamo zelo slabe izksunje s kombiniranim... prevec unicuje cunje...

(odgovor članu mirabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
27.11.2007 15:46:15   
mirabela
hvala punce za odgovore, zlate ste,odlocba je padla, kupili bomo vsakega posebej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
27.11.2007 16:07:15   
jakaracman
Ločenega definitivno.Svetujem pa še nekaj, če imate malo prostora.Obstaja mali sušilni stroj znamke Elektrolux, jaz ga imam in gre na steno.Sama imam nad pralnim strojem namreč bojler in sem ga montirala na steno zraven.Super suši, prodajajo ga povsod edino na zalogi ga nimajo in moraš pač dva dni počakati.

(odgovor članu mirabela)
Neposredna povezava do sporočila: 16
26.12.2007 21:03:28   
Anonimen
Midva sva kupila Candy kombiniranega opereš 5 in sušiš 5 pa sva zadovolljna, ker sicer sušilca non stop ne uporabljava ampak le občasno.

(odgovor članu jakaracman)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: pralno-sušilni stroj
27.12.2007 11:43:22   
tofsi
KUPI VSAKEGA POSEBAJ. MI SMO IMELI CANDIJEV PRALNO SUŠILNI STROJ. NI POSUŠOL VSEGA NAENKRAT OPRANEGA PERILA IN TUDI PERILO JE BILO BOLJ ZMEČKANO. RAZLIKO SEM VIDELA, KO SMO KUPILI NOV SUŠILC.

(odgovor članu mirabela)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?