piščanc
|
jaz imam majhno kopalnico, pa imam stroja posebej. sušilni je sicer na balkonu, pralni pa v kopalnici. pri pralno-sušilnem stroju lahko večinoma (kvalitetno) opereš 5kg perila, posušiš pa samo 2,5kg. Po mojih izkušnjah je bolje, da nabaviš ločeno (bojl kvaliteten pralni, veliko obratov, sušilni pa vseeno) je pa zelo koristen pripomoček v gospodinjstvu. Pri prvi bebiki sem skoz govorila, da jaz pa tega ne potrebujem bla, bla, bla. no zdaj sem sicer še noseča in še ni večje potrebe po ogromnih kupih umazanega perila, pa sem začela razmišjati o nabavi sušilca (v bistvu zaradi še enega otročka) in to smo poleti tudi storili (50.000 SIT, Gorenje) in mi je že zdaj žal, zakaj nisem tega storila že prej! Maksimalno prihrani čas (sušenje, likanje) ker so obleke mehkejše in jih hitreje zlikaš, če jih sploh in ker jih ni treba čakati, da se posušijo. Že sedaj potrebujem pol manj spodnjih hlač, brisač, majic...kaj bo šele pri plenicah. Peremo enako, oz. manj kot prej, ker je vse v enem dnevu (približno enkrat na teden po tri runde), ki so fertik v enem dnevu (se pravi oprane, posušene, zlikane in spravljene). OK, mogoče se likanje kdaj zatakne. elektrike (mož je zelo natančen glede tega) pa sploh ne zaznamo, da bi bila ne vem, kako povečana. ti maksimalno priporočam lp, nina
|