Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pralni stroj - ostanek vode pod gumo 29.3.2011 13:12:11
|
|
|
|
Tanik
|
vedno obrišem
|
|
|
|
RE: pralni stroj - ostanek vode pod gumo 29.3.2011 13:19:39
|
|
|
|
TomTaylor
|
mi ne ostaja nobena voda Ampak, če bi mi, bi najbrž obrisala.
< Sporočilo je popravil TomTaylor -- 29.3.2011 13:20:37 >
|
|
RE: pralni stroj - ostanek vode pod gumo 29.3.2011 13:25:42
|
|
|
|
alda
|
Pri novem..no zdaj že 1.leto starem ne ostaja voda, pri starem sem pa sproti brisala, Pri teti sem videla kako se ji je ena čudna črno-zelena plesen počasi zaredila tam na gumi in potem so ji sčasoma začele tudi baje cunje smrdet, po uni plesni. Če pa je bila ta 2plesen" posledica le zastajanja vode, pa ne vem
|
|
RE: pralni stroj - ostanek vode pod gumo 29.3.2011 13:26:06
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor mi ne ostaja nobena voda Ampak, če bi mi, bi najbrž obrisala. pod tisti sivo zavihano gumo, če jo odvihaš ostane mala lužica, pomojem so vsi stroji delani enako
|
|
|
|
RE: pralni stroj - ostanek vode pod gumo 29.3.2011 13:27:00
|
|
|
|
alda
|
moj ima na dnesi na uni gumici eno mini sito,skozi odteče voda
|
|
RE: pralni stroj - ostanek vode pod gumo 29.3.2011 13:31:01
|
|
|
|
ZARA
|
Gasilce pokliči, da bodo prečrpali.
|
|
RE: pralni stroj - ostanek vode pod gumo 29.3.2011 13:54:25
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Gasilce pokliči, da bodo prečrpali. zaronja ne samo dokler nisem imela težav me ni nihče na to opozoril, komerkoli pa zddaj to omenim vsi brišejo, ja prej je bilo pa to težko povedat, no sem s kisom že rešla težavice, me je sam zanimalo če je res splošno znano da je to treba brisat
|
|
|
|
RE: pralni stroj - ostanek vode pod gumo 29.3.2011 14:37:05
|
|
|
|
Ženkica
|
Brišem, ampak priznam, da ne redno, ker enostavno pozabim.
|
|
|
|
RE: pralni stroj - ostanek vode pod gumo 29.3.2011 19:54:24
|
|
|
|
end1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ženkica Brišem, ampak priznam, da ne redno, ker enostavno pozabim. enako
|
|
|
|
RE: pralni stroj - ostanek vode pod gumo 29.3.2011 20:38:13
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda moj ima na dnesi na uni gumici eno mini sito,skozi odteče voda Moj ima pa na sredini te gume luknjico in ker nikol ni vode sklepam, da tam odteče.
|
|
|
|
RE: pralni stroj - ostanek vode pod gumo 29.3.2011 21:24:30
|
|
|
|
mayci
|
Pri nas tudi tam ostaja mala lužica in moram priznat, da jo brišem samo občasno, ker tudi jaz pozabim...
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?