Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
pralni stroj. pliiiis!!!! 10.3.2014 16:59:18
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
umru je. vsa slava mu. je garal svojih 13 let. in oddelal še za naslednje zivljenje. ampak, žal! dajte mi svetovat. mojemu pokojnemu je bilo ime zanussi. glede tega ne bom izbirčna. tam, okoli 300 €, do 1200 vrtljajev (nastavljivih obvezno), čim manj avtomatike in elektronike, pa 6 kg prostornine, . lahko tudi 7, samo jaz ne morem gledat umazanih cunj v košu in se bojim, da bi predolgo trajalo, da se jih nabere tolko. (čeprav verjamem, da ne bi bilo problema) peri, obesi, zlozi, pospravi.....peri, obesi, zlozi, posptavi.....over&over again. tale pokojni je bil okol pasu 5 kg in je laufal vsak dan obvezno 1x, veliiiiiikokrat tudi 2x. dajte mi svetovat. tukaj mi brskajte, če se me boste usmilile. : http://www.ga.si/aparati/pralni-stroj/
< Sporočilo je popravil *miska.mcc* -- 10.3.2014 17:06:03 >
|
|
|
|
RE: pralni stroj. pliiiis!!!! 10.3.2014 17:07:18
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
heh....vidim, da ne bo dosti dela z brskanjem. samo prva polovica prve strani ustreza mojemu buđetu.
|
|
RE: pralni stroj. pliiiis!!!! 10.3.2014 17:43:21
|
|
|
|
asyka
|
Zdaj razen če si privrženka tele strani, ti jaz svetujem drugo taktiko. Napiši si na list kaj hočeš od stroja, koliko je max budget in greš od trgovine do trgovine. Midva sva na tak način sedaj kupila sesalec (ni isto, ampak cenovno pa že skoraj ). Sva ugotovila, da se cene za isto produkt od trgovine do trgovine lahko razlikuje tudi za krepkih 20 €. Pa govorim samo o sesalcih, sem prepričana, da je pri drugi beli tehniki to še bolj občutno. Midva sva potem pokupčkala vse ponudbe in izbrala tisto, kar nama je dalo največ za ceno, ki sva si jo izdala in da je res imel vse kar sva želela. Saj teh trgovin ni tako veliko, eno soboto reskiraš pa si prec mimo. Glede na to, da ga vrtiš vsak dan, pa si daj pod eno izmed točk "zahtev" tudi čim bolj energetsko varčen stroj.
|
|
RE: pralni stroj. pliiiis!!!! 10.3.2014 18:09:07
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: asyka Zdaj razen če si privrženka tele strani, ti jaz svetujem drugo taktiko. Napiši si na list kaj hočeš od stroja, koliko je max budget in greš od trgovine do trgovine. ja, je boljše tako... jaz sem sušilca kupila kot razstavni eksponat in eno črtico je imel - popraskano... če mi ne bi pokazali, ne bi vidla.. in vrednost je zelo padla.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.3.2014 18:10:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: pralni stroj. pliiiis!!!! 10.3.2014 18:20:55
|
|
|
|
malaMravljica
|
Jaz pa mislem, da z enim Boschem nimas kaj dost falit. -gres pogledat po trgovinah cene -ves katerga hoces in vrzes na google in pogledas z iskalnikom cene -razstavni eksponat. Jaz sem pa masino za kafe kupila s poskodbami od transporta, pa se nic ne vidi poskodb :-) -ce si upas, v Nemciji dobis kaksnega Gorenje precej cenej kot v Slo, tudi drugac so verjetn cenejsi, narocis prek neta -pridna mis, vsak dan peres. Jaz pa pocakam in 6 strojev v enem dnevu in pol likam k zmesana
|
|
|
|
RE: pralni stroj. pliiiis!!!! 10.3.2014 18:29:22
|
|
|
|
Stanislava_
|
Napiši, kaj bi rada (to že veš), dodaj vsaj 5 let garancije ter dostavo in odvoz starega, in poglej prospekte - Big Ben, Mercator Tehnika, LeClerc, Merkur, in primerjaj.Če en dobiš v nabiralnik, poišči prospekte na netu.
|
|
RE: pralni stroj. pliiiis!!!! 10.3.2014 18:30:15
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
ok.....nimam nekaj ful časa, ker se mi cunje kopicijo. 2 dni ze nisem zalaufala. žiiiiiivčna! po Nemciji in okol trgovin ne morem skakat. (me preveč cunj čaka! ) ne resno. šla sem tukaj v eno in edino stacuno, najdla Gorenjev pralni stroj, 6 kg, 1400 obratov, ostalo pa pojma nimam. sem sama sebe vlekla ven iz trgovine, da se ne prenaglim. težko je bilo, ampak je šlo. ne me sprasevat o karakteristikah, ker pojma nimam. se pa bom jutri na poti iz sole in vrtca ustavila in prepisala, in nalimala sem na RR. pa boste pokomentirale. ampak bila je lav at frst sajt! (nekako tko, kot da stara baba dobi na pladnju mladeniča- zadovoljna s vsakim, sam da miga! )
|
|
RE: pralni stroj. pliiiis!!!! 10.3.2014 18:31:16
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Napiši, kaj bi rada (to že veš), dodaj vsaj 5 let garancije ter dostavo in odvoz starega, in poglej prospekte - Big Ben, Mercator Tehnika, LeClerc, Merkur, in primerjaj.Če en dobiš v nabiralnik, poišči prospekte na netu. stanči, in ostale...... mudi se mi. rabim jutri priklopljenega.
|
|
RE: pralni stroj. pliiiis!!!! 10.3.2014 18:33:07
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Napiši, kaj bi rada (to že veš), dodaj vsaj 5 let garancije ter dostavo in odvoz starega, in poglej prospekte - Big Ben, Mercator Tehnika, LeClerc, Merkur, in primerjaj.Če en dobiš v nabiralnik, poišči prospekte na netu. stanči, in ostale...... mudi se mi. rabim jutri priklopljenega. Gorenje ima 5 let. Za dostavo in odvoz se zmeni, če ju rabiš. 1600 obratov po moje ne rabiš - ampak če ti je všeč, go for it
|
|
RE: pralni stroj. pliiiis!!!! 10.3.2014 18:38:00
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
dostavo in odvoz bo dragi zrihtal. je tukaj blizu. pa še motor od pokojnega rabi za odojka vrtet. 1400 je menda, ne 1600. ampak upam, da je nastavljivo, ker tale moj lupček bubček je imel 1100 in je bilo lih prav.
|
|
RE: pralni stroj. pliiiis!!!! 10.3.2014 18:50:12
|
|
|
|
LuLu
|
Jaz sem fenica Gorenja... najdeš dobrega za solidne pare
|
|
|
|
RE: pralni stroj. pliiiis!!!! 10.3.2014 18:54:01
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
ena mi je poslala ZS. a lahko mail ali FB?
|
|
RE: pralni stroj. pliiiis!!!! 10.3.2014 19:00:24
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu Jaz sem fenica Gorenja... najdeš dobrega za solidne pare saj, tale mi ne bo dal spat!
|
|
RE: pralni stroj. pliiiis!!!! 10.3.2014 19:18:52
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* IZVIRNO SPOROČILO: LuLu Jaz sem fenica Gorenja... najdeš dobrega za solidne pare saj, tale mi ne bo dal spat! zakaj potem problem? Kupi ga, če imaš dovolj denarja za njega
< Sporočilo je popravil LuLu -- 10.3.2014 19:22:46 >
|
|
|
|
RE: pralni stroj. pliiiis!!!! 10.3.2014 19:24:44
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* IZVIRNO SPOROČILO: LuLu Jaz sem fenica Gorenja... najdeš dobrega za solidne pare zakaj potem problem? Kupi ga, če imaš dovolj denarja za njega saj, tale mi ne bo dal spat! glej zagledala sem ga, zaljubila sem se. nisem pa bskala po njegovih mozganih, pa kaj on misli z mano delat. a bo zvest, al bo glumil, al bo lenaril, al pa bo samo nekaj drmal pa nič naredil. saj veš kako je to. je pa LEP! (na prvi pogled)
|
|
RE: pralni stroj. pliiiis!!!! 10.3.2014 19:26:59
|
|
|
|
m_o_i
|
mis, majkumila-pojdi na gorenje.si in desno zgoraj najdi "zavihek" outlet corner tam imas stroje brez embalaze, razstavne eksponate itd -ceneje
|
|
RE: pralni stroj. pliiiis!!!! 10.3.2014 20:16:13
|
|
|
|
enea
|
Gorenje in Beko imata 5 let garancije,.. kaj drugega nimaš niti kaj gledat,.. mora imeti vsaj 1200 centrifuge, zamik vklopa, možnost dovoda več vode,... in ja nastavljivo centrifugo,.. jaz sem 2 meseca nazaj, ( jao glih danes ima 2 meseca) kupila Gorenjev, 5 kg, ker itak perem sproti, imam isti faler kot miš,.. ne prenesem umazanih cunj,.. je pa res da moij je v mini izvedbi,... 85 x 60 x 45 ( zaradi prostorske stiske) TALE je moj
< Sporočilo je popravil enea -- 10.3.2014 20:19:10 >
|
|
|
|
RE: pralni stroj. pliiiis!!!! 10.3.2014 20:39:41
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
m_o_i ....ne najdem unega kota tale out let in razstavni exponat meni čisto pašejo. imam komplet kopalnico na ta sistem opremljeno. malaMravljica; verjamem, in hvala za nasvet. samo mi smo bogu izza nogu. bi rabila izlet planirat, da grem na lov na pralne stroje. imamo 1 fajn zalozeno stacuno v kraju. in imam fullllll izbire. Ž(4-je razlicni kosi pralničkov . vse sorte, kar češ!) hvala ti vseeno ful za trud! enea, nočem nobenih zamikov, naštimavanja itd. itd. itd. čim manj tega fensi elektronskega šita. konec koncev, pa hvala vsem! jutri grem v tole našo veleblagovnico in izberem najboljsega. od teh 4-ih. vam javim jutri, pa bodite prizanesljive prosim.
< Sporočilo je popravil *miska.mcc* -- 10.3.2014 20:41:03 >
|
|
RE: pralni stroj. pliiiis!!!! 10.3.2014 20:41:06
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* vam javim jutri, pa bodite prizanesljive prosim. Če ne bomo, boš imela vsaj 1400 obratov .
|
|
RE: pralni stroj. pliiiis!!!! 10.3.2014 20:42:31
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* vam javim jutri, pa bodite prizanesljive prosim. Če ne bomo, boš imela vsaj 1400 obratov . rabim jih ene 900. tolk, da centrifugira.
|
|
RE: pralni stroj. pliiiis!!!! 10.3.2014 21:03:24
|
|
|
|
*Goričanka*
|
Nam je tudi pred par tedni naš stari stroj izdihnil. Sva pa z možem čakala na tisti ponedeljek ko imajo v Merkurju akcijo. Itak sva računala da bo stroj cenejši za 5 %. Ampak (še zdaj ne morem verjeti) potegnila sem 50 % popust. Pa tudi mi smo imeli gore perila (nekaj sem prala na roko, nekaj nosila k moji mami). Ampak na koncu se je izplačalo. Poskusi srečo
< Sporočilo je popravil *Goričanka* -- 10.3.2014 21:06:46 >
|
|
|
|
RE: pralni stroj. pliiiis!!!! 10.3.2014 21:48:26
|
|
|
|
malaMravljica
|
Miska, saj te nisem hotla na izlet cez Karavanke poslat. Prek neta sem predlagala, ker vem, da dobis full hitro dostavljeno dol. Sam ce se mudi in ze gori pa res mores jutr zrihtat. Dobro izberi in fajn peri.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.3.2014 8:14:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?