Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
pralni prašek iz Müllerja 21.6.2007 12:34:08
|
|
|
|
Gordana-3
|
sem se odločila, da kupim ariel v müllerju, ker je baje tisti proizveden v nemčiji, ne na madžarskem, poljskem, češkem, ki je v vseh ostalih trgovinah. pa so imeli samo malo pakiranje, mislim, da je bila 1kg, v glavnem so bili vsi praški v miniaturnih pakiranjih. trgovka mi je rekla, da imajo pri njih samo kg pakiranja pralnih praškov. ali je tako v vseh müllerjih po Sloveniji? to je bilo v mb. rada bi probala takšnega, ki je proizveden za zahodni trg, da vidim, če je boljši, ker naši fleki so in namakanja v vanishu ni ne konca ne kraja.
|
|
|
|
RE: pralni prašek iz Müllerja 21.6.2007 12:35:18
|
|
|
|
Gordana-3
|
ups, moram po nove špegle, malo nižje ravno ta tema. SORRY!!!
|
|
|
|
RE: pralni prašek iz Müllerja 21.6.2007 12:43:11
|
|
|
|
soncece24
|
Zapelji se v Lipnico v Merkur in ga kupi tam, tam majo tudi "ne-poljske"
|
|
RE: pralni prašek iz Müllerja 21.6.2007 12:45:15
|
|
|
|
orhideja75
|
pa tudi mene to zanima. sem bila zdnjič v Lj-Muller-ju in imajo same miniaturne pakunge.
|
|
RE: pralni prašek iz Müllerja 21.6.2007 16:55:49
|
|
|
|
Peli
|
Jaz sm kar dolgo kupovala tekoči Ariel v Mullerju in vam moram povedat da ni dobro opral, tako da raje kupujem v Mercatorju navaden prašek Ariel kids, ki je dosti boljši!
|
|
|
|
RE: pralni prašek iz Müllerja 21.6.2007 20:28:12
|
|
|
|
Gordana-3
|
bom šla jutri malo še v dm prečekirat, od kod so njihovi praški. zadnjič sem gledala mehčalec lenor in silan, eden je bil delan nekje na vzhodu, drugi na zahodu, ne spomnim se pa, kateri jutri spet v akcijo!
|
|
|
|
RE: pralni prašek iz Müllerja 21.6.2007 21:21:55
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, a pa ve upoštevate, da jih je potrebno dati pol manj zdaj, ker so kao bolj koncentrirani ali kako se že reče?
|
|
|
|
RE: pralni prašek iz Müllerja 22.6.2007 7:15:44
|
|
|
|
Gordana-3
|
jaz ne, zato pa ga porabimo nenormalno hitro , pa fleki včasih kljub temu not ostanejo
|
|
|
|
RE: pralni prašek iz Müllerja 22.6.2007 11:10:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Če daš 3 x več meric praška kot je normalno, ti bo flek ostal noter, če ni prašek pravi. Samo bolj onesnažiš okolje. Raje majčko, ko se naredi flek takoj namoči v vodo za nekaj časa ali pa pred pranjem namaži flek s kakšnim odstranjevalcem flekov. Jaz sem ti samo zgoraj odgovorila zakaj so tako majhne škatle. Ena majhna je namreč zdaj za prejšnjo veliko
|
|
|
|
RE: pralni prašek iz Müllerja 24.6.2007 11:55:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Tekoči Vanish samo dodaš k pralnemu prašku v predalček, ti ni treba nič namakat, mazat in drgnit. Pa spravim ven vse moževe šmiraste madeže, kri itd. Če po takem pranju opazim, da je še vseeno ostal kakšen res trdovraten, pa ga namažem z Vanish milom in dam še enkrat prat. Tako, da to res ni neko nevemkako delo, samo eno stvar več vliješ zraven. Drugače pa upoštevam navodila proizvajalcev glede doziranja, no, vedno se odločim za največjo mero ki je napisana za najbolj trdo vodi, ampak več kot to pa nikoli. Ker niso bila oblačila zaradi tega še nikoli bolj čista ali bolj dišeča.
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?