|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pralni prašek
24.4.2008 14:26:09   
Inigo
pozdravljene!

med majskimi prazniki sem se odločila, da bom počasi hzačela prat plenice, cotke... zanima me kateri pralni prašek oziroma detergent naj uporabim.

je boljš prašek ali tekoči detergent? se mi zdi da se tekoči bolje spere...

vem, da mehčalca ni fajn v začetku uporabljat, detergent pa ni problem, vendar kateri.

hvala za odgovore!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pralni prašek
24.4.2008 14:27:59   
blue sky
Jaz sem vse cotke na začetku prala s Persil sensitive gelom, mehčalca pa nisem dodajala.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.4.2008 14:49:55   
Taula
Namesto mehčalca lahko uporabiš kis. Seveda ne ta za solato delati.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.4.2008 14:49:56   
kristinaj
jaz sem na začetku imela persil color kids in za belo persil sensitive ter dala na dvojno izplakovanje. sedaj kupim gel za barvane cunje in gel za bele cunje...... v posodico dam malo gela, lih toliko, da je dno pokrito. mehčalca pa pri nas ne uporabljamo že dolgo časa.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
24.4.2008 15:04:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kristinaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
24.4.2008 15:24:13   
Inigo
hvala, živka! user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.4.2008 15:30:37   
pepa6
Persil sensitiv, pa lahko dodaš malo meščalca-Silan aloa vera-otrok narisan, sam pol daj na 2 kratno izpiranje, nebo nič narobe.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.4.2008 17:01:08   
špelin@
Eh, jaz ves čas uporabljam isti prašek kot pač za ostale družinske člane. Ne preveč komplicirat, je pa res fino dvojno izpiranje in brez mehčalca user posted image

(odgovor članu pepa6)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.4.2008 17:26:52   
julči
Oj, js sem tud že vse oprala in sicer s praškom Frosch, naj bi bil nek precej naraven, dobi se tudi tak mehčalec, ampak js sem kr s kisom (alkoholnim).

Lp

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.4.2008 20:35:29   
Nyah*
Jaz sem uporabljala Persil sensitive gel, pa je blo vse ok. Lepo disi, samo bolj malo sem ga dajala. Sem pa probala tudi Lenor Sensitive mehcalec, pa ni blo nobenih tezav in reakcij, tako da smo ga dolgo uporabljali, dokler nisem zacela perila najinega in njenega prati skupaj.

Fajn peri, ceprav imas se fulll casa (tolazim sebeuser posted image user posted image ).

(odgovor članu julči)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.4.2008 20:50:47   
Naja30
Oprala sem z istim kot za ostale, Dash, sam brez mehčalca.

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.4.2008 20:53:59   
Inigo
ja, bom bla pridna in vse oprala user posted image me G že od začetka straši, da bo naš mali najbrž kaj prej prišel, saj naj bi imela "ozko" maternico. tut z otrdevanjem trebuha sem začela kar hitro (15 teden)... tko, da se bom prej pripravila. saj lahko oprano lepo v previjalni čaka... da ne bo po porodu panike, da nič ni oprano in pripravljeno. 

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.4.2008 22:16:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

Oprala sem z istim kot za ostale, Dash, sam brez mehčalca.

Enako. user posted image

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
24.4.2008 22:41:21   
lelaval
Eh, jaz ves čas uporabljam isti prašek kot pač za ostale družinske člane. Ne preveč komplicirat

Se strinjam z napisanim. Jaz sem isto prala, kot za nas ostale - belo (ki se pere na 95)  perem s prahom, ostalo s tekočim praškom - pri obeh pa dam mehčalec (samo ne pretiravam z njim)

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 14
24.4.2008 22:42:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

se mi zdi da se tekoči bolje spere...

Absolutno res.

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
24.4.2008 23:13:55   
Pia77
Med nosečnostjo sem vse cunjice oprala s tekočim detergentom (Ariel), z dvojnim izpiranjem, brez mehčalca. Po porodu sem kar nekajkrat pozabila pritisniti gumb za dvojno izpiranje, potem sem začela uporabljat prašek in nazadnje še mehčalec (tetra plenice so bile naznansko trde in grobe). Mali ima nezahtevno kožo in ni opazil nobene razlike. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.4.2008 8:33:24   
mojsoncek
Pralni prasek Dash in Silan sensitive + dvojno izpiranje.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Pia77)
Neposredna povezava do sporočila: 17
25.4.2008 9:09:20   
carmelita
enak prašek za vse. tekoči ariel. nikol nisem cotk za dojenčka ločevala. ne pri prvem ne pri drugem.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?