Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pralni in susilni stroj 2.4.2010 21:34:41
|
|
|
|
TomTaylor
|
zdaj imam pralno-sušilni od Candya, žal mi je kolikor imam las na glavi - pa zelo gosto čupo imam, prej sva pa imela gorenjev pralni stroj in gorenjev sušilni stroj, da se mi kolca za njima, sploh za sušilcem - so bile cunje res mehke in dišeče in nič zmečkane....
|
|
RE: pralni in susilni stroj 2.4.2010 21:35:38
|
|
|
|
Urska09
|
Oboje Bosch. Stari cca 5 let. Cen se ne spomnim več ampak smo kupili nekaj srednjega.
|
|
|
|
RE: pralni in susilni stroj 2.4.2010 21:38:59
|
|
|
|
Urska09
|
Aja, pa z obema ful zadovoljni. Gorenje pa nikoli več. Sem imela v prejšnjem domovanju vse od Gorenja in razen pomivalca je bilo vse totalno sranje. Ves čas na popravilu. Sploh pralni stroji. Sem zamenjala ene 3 različne modele (enega celo zaradi reklamacije), od poceni do najdražjega in vsi brez izjeme : poden!
|
|
|
|
RE: pralni in susilni stroj 3.4.2010 7:56:55
|
|
|
|
viroza
|
Sušilca imam od zanusija in mi suši že 4 leta non stop in je prva liga.Ga ne dam. Pralni stroj ja od boša in je bi okoli 300€.Zelo zadovolna.Kar se tiče gorenja -v moji hiši ga ne bo nikoli več.Pralni stroj mi je šel po par letih-vmes sem ga mogla lovit po kopalnici in podobne fore.
|
|
|
|
RE: pralni in susilni stroj 3.4.2010 8:14:32
|
|
|
|
enea
|
Jaz imam pralni od boscha, je bil niti 300€,2 leti nazaj, in sušilni imam ožji model, brandt,sem ga kupila novembra v lj, za 420€, in ga ne dam je preveč nobel
|
|
|
|
RE: pralni in susilni stroj 3.4.2010 8:40:47
|
|
|
|
Lajči
|
Sama imam pralni od Gorenja, sušilec od Zanussija. Se ne bom nič hvalila, da mi ne bo kaj crknilo. Imam oba že ene pet let.
|
|
RE: pralni in susilni stroj 3.4.2010 8:41:59
|
|
|
|
Lajči
|
IZVIRNO SPOROČILO: viroza Sušilca imam od zanusija in mi suši že 4 leta non stop in je prva liga.Ga ne dam. Pralni stroj ja od boša in je bi okoli 300€.Zelo zadovolna.Kar se tiče gorenja -v moji hiši ga ne bo nikoli več.Pralni stroj mi je šel po par letih-vmes sem ga mogla lovit po kopalnici in podobne fore. Kako pa to zgleda?
|
|
RE: pralni in susilni stroj 3.4.2010 9:19:51
|
|
|
|
viroza
|
Ne vprašaj.Ko je začel centrifugo delatje najprej fuull tresel,pol pa se začel premikat po kopalnici.Sva mela tak rokenrol .Tud nanj sem se vsedla pa ni nč pomagalo .Pa smo imeli vse naštimano kot mora bit.
|
|
|
|
RE: pralni in susilni stroj 3.4.2010 9:22:19
|
|
|
|
TaMaSa
|
IZVIRNO SPOROČILO: rogljicek Kupujemo oba. Cene se gibajo tam od 300 do 1800 eur. Kaksne izkusnje mate kaj s stroji v tako razlicnem cenovnem razponu? Oj.Pa ne da zdaj na roke peres Nas pralni je Hoover,star pet let in nam dobro sluzi,s tem,da je bila tudi cena nizka.Susilec je lanski,Siemens.Zaenkrat super,cena-600eu,placali 500,ker smo ravn natrofli znizanje.Perem in susim vsak dan,najmanj1x.
|
|
RE: pralni in susilni stroj 3.4.2010 9:23:54
|
|
|
|
TaMaSa
|
IZVIRNO SPOROČILO: viroza Ne vprašaj.Ko je začel centrifugo delatje najprej fuull tresel,pol pa se začel premikat po kopalnici.Sva mela tak rokenrol .Tud nanj sem se vsedla pa ni nč pomagalo .Pa smo imeli vse naštimano kot mora bit. Haha,pri nasih je bil isti problem.Pri vsaki centrifugi,ga je bilo potrebno drzat,da ni shodil,sicer se je znasel na drugem koncu kopalnice
|
|
RE: pralni in susilni stroj 3.4.2010 9:26:19
|
|
|
|
Lajči
|
IZVIRNO SPOROČILO: viroza Ne vprašaj.Ko je začel centrifugo delatje najprej fuull tresel,pol pa se začel premikat po kopalnici.Sva mela tak rokenrol .Tud nanj sem se vsedla pa ni nč pomagalo .Pa smo imeli vse naštimano kot mora bit. Ej, bi pa vsaj izkoristila z možekom tisto tresenje stroja, bi blo še bolj lušno, če si se že sama vsedla nanjga. Bi še možeka povabla, sej ni treba zmer sam postle uporabljat. (Mal se hecam - domišljija pač ) Včasih stroj trese, če je premalo napolnjen.
< Sporočilo je popravil Lajči -- 3.4.2010 9:27:23 >
|
|
RE: pralni in susilni stroj 3.4.2010 10:17:08
|
|
|
|
mojcaziga
|
Jaz imam Electroluxov pralni stroj z neko hudo avtomatiko in zdaj že 5 let fajn dela. Sušilnega pa imam Boscha, Maxx 6 (nisem sigurna) in je super. Tih, perilo je mehko,.. lp
|
|
|
|
RE: pralni in susilni stroj 3.4.2010 15:05:09
|
|
|
|
viroza
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lajči IZVIRNO SPOROČILO: viroza Ne vprašaj.Ko je začel centrifugo delatje najprej fuull tresel,pol pa se začel premikat po kopalnici.Sva mela tak rokenrol .Tud nanj sem se vsedla pa ni nč pomagalo .Pa smo imeli vse naštimano kot mora bit. Ej, bi pa vsaj izkoristila z možekom tisto tresenje stroja, bi blo še bolj lušno, če si se že sama vsedla nanjga. Bi še možeka povabla, sej ni treba zmer sam postle uporabljat. (Mal se hecam - domišljija pač ) Včasih stroj trese, če je premalo napolnjen. Mislim da pr najinih letih tega še ne rabiva .Postelja je pa v rutarju kupljena in škripa kot norc od prve minute ko sva se nanjo ulegla.Tako da bo kmalu sledil nakup nove . Se pa ni za bat da bi bil pr nas stroj premalo nafilan-prej preveč
|
|
|
|
RE: pralni in susilni stroj 3.4.2010 18:01:17
|
|
|
|
Lajči
|
IZVIRNO SPOROČILO: viroza IZVIRNO SPOROČILO: Lajči IZVIRNO SPOROČILO: viroza Ne vprašaj.Ko je začel centrifugo delatje najprej fuull tresel,pol pa se začel premikat po kopalnici.Sva mela tak rokenrol .Tud nanj sem se vsedla pa ni nč pomagalo .Pa smo imeli vse naštimano kot mora bit. Ej, bi pa vsaj izkoristila z možekom tisto tresenje stroja, bi blo še bolj lušno, če si se že sama vsedla nanjga. Bi še možeka povabla, sej ni treba zmer sam postle uporabljat. (Mal se hecam - domišljija pač ) Včasih stroj trese, če je premalo napolnjen. Mislim da pr najinih letih tega še ne rabiva .Postelja je pa v rutarju kupljena in škripa kot norc od prve minute ko sva se nanjo ulegla.Tako da bo kmalu sledil nakup nove . Se pa ni za bat da bi bil pr nas stroj premalo nafilan-prej preveč Ja no sej, Rutar je tudi dobra potegavščina, da moraš spet v nove nakupe. Pri nas moramo postlo zamenjat po stotih letih, ko že fedri pokajo zaradi takega škripanja Pol se pa mal manj filajta, da bo tud stroj delal in da bo namesto stroja kaka dobra postelja, ki ne bo škripala. Sej pralni potem ni slaba varianta, da ubodeta, dokler vama postla škripa, pa vsi sosedje slišjo zraven Glejta edin, da ne bota še postlo lovila po spalnici, če ne kar izkoristita drugi plac, kaj te briga postla, ko spiš, ne škripa Upam, da dobro izbereta vidva in tudi oseba, ki je prosila za menje.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?