Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pralna korgla BioWashBall a se splača? 7.12.2009 13:06:12
|
|
|
|
Jakmajster
|
Pri nas doma uporabljamo in pač naredi svoje, tako kot bi pač mel detergent zroven... Če je pa 100% učinkovita tako kot prašek in ostalo pa ne morem natančno vedet... Meni se že zdi... pomojem je najbolje da jo naročiš in sprobaš.... Tukaj maš link
|
|
|
|
RE: pralna korgla BioWashBall a se splača? 7.12.2009 13:08:35
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: petruska Ali katera uporablja BioWashBall pralno krogl, ki jo enostavno postavite v pralni stroj, perilo operete brez dodatnih detergentov in mehčalcev? Ali se jo splača kupiti, ali opere dobro? Prosim za vaše izkušnje z njo. Hvala! To tudi mene zanima.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: pralna korgla BioWashBall a se splača? 7.12.2009 14:49:19
|
|
|
|
enea
|
Jaz imam http://www.mp-prodaja.si/ in sem z njo tudi zadovoljna.
< Sporočilo je popravil enea -- 7.12.2009 14:50:47 >
|
|
|
|
RE: pralna korgla BioWashBall a se splača? 7.12.2009 14:57:07
|
|
|
|
livia
|
Meni jo je kolegica posodila za sprobat, ker se še odločam za nakup. Perilo je bilo kar ok oprano (dala sem 1/3 praška), edino kar me je motilo, da ni nič dišalo. Ni me prepričala, zato se nisem odločila za nakup.
|
|
|
|
RE: pralna korgla BioWashBall a se splača? 7.12.2009 15:08:03
|
|
|
|
enea
|
Ne diši, zato ker če NE DAŠ praška, ti pere samo voda, oz. če prašek daš, ga daš zelo malo, krogla pa vodo "mehča". Sem enkrat oprala en stroj črnih cunj brez dodajanja praška in mi je bilo to da cunje razen po vodi niso nič dišale zelo vredu. Največ pa jaz kroglo uporabljam na 90°c, za brisače in spodnje perilo,....., dam malo praška v prahu, pol lončka, na škatli piše 1,5 lončka, malo mehčalca, da cunje na koncu vseeno malo dišijo. Če pa imam zelo umazane cunje, kar se to pri 2 in 7 letnih otrocih zgodi.-... skoraj vsak dan, in da sama delam v kuhinji in si sama perem uniformo, naštimam stroj, dodam prašku varikino za pisane cunje( delikatne), zavrtim stroj cca. 10 min, ugasnem in dam zvečer ob 22h prat ( poceni tok), tako mi cunje stojijo vsaj 3-4 ure, in ko se operejo so snežno bele.
|
|
|
|
RE: pralna korgla BioWashBall a se splača? 7.12.2009 15:14:54
|
|
|
|
vekybel
|
teta od mojega dragega ima to kroglo in pravi da je zadovoljna in ne uporablja nič praška samo mehčalec.
|
|
|
|
RE: pralna korgla BioWashBall a se splača? 7.12.2009 17:10:16
|
|
|
|
mateyka
|
jaz imam wellos ball in je
|
|
|
|
RE: pralna korgla BioWashBall a se splača? 7.12.2009 23:36:43
|
|
|
|
Majčka*
|
meni pa se je ravno včeraj raztreščila na pol in imam sedaj polen pralni stroj kroglic, tako, da me je zadovoljstvo minilo:(
|
|
|
|
RE: pralna korgla BioWashBall a se splača? 8.12.2009 8:19:22
|
|
|
|
mala maja
|
mi jo imamo slabe dva meseca in sem full zadovoljna z njo. Jaz dam čisto malo praška da vsaj malo diši perilo. Perilo se mi zdi veliko lepše oprano, da ne govorim o tem da se je čas sušenja v sušilcu razpolovl. Tega sem najbolj vesela. Pa količina porabljenega pralnega praška se je tudi zmanjšala. Prej smo porabili 3-4 vrečke po 3 kfg praška na mesec, sedaj še ene ne drugače pa ko perem spodnje perilo dam normalno mero praška.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.